O ediție specială, cu numeroase personalități care vor veni în platou să-l felicite pe Florin Piersic și să-i aducă daruri, în ziua în care acesta împlinește “de patru ori 20 de ani”.

“N-aș vrea să fiu sărbătorit, pentru că am o vârstă de-mi vine să mă împușc undeva, dar n-am gloanțe”, spune, cu umor, marele actor.

Oameni dragi sărbătoritului, precum Sofia Vicoveanca, Gheorghe Zamfir, Claudiu Bleonț, Tudor Gheorghe, Ileana Stana Ionescu ori Gabriel Cotabiță le vor adresa întrebările de cultură generală lui Florin Piersic și blondelor din platou. Numeroși artiști, printre care Maria Buză, Șerban Copoț, Adrian Enache, Nadir vor lua loc în gradene, alături de blonde, iar chef Cătălin Scărlătescu îi va aduce în dar celebrului actor un tort special, făcut de el, sub forma unei piersici uriașe!

Sărbătorit cu un tort uriaș în formă de piersică

„Tortul a avut peste 60 de kilograme și a fost făcut din trei feluri de ciocolată. S-a muncit la el timp de două zile. Dar să nu vă imaginați că am lucrat singur, am avut ajutoare de nădejde, cărora le mulțumesc încă o dată. De când am vorbit cu Dan Negru și am aflat că maestrul Piersic va veni la emisiune, m-am gândit să-i facem o surpriză. Mi-a plăcut dintotdeauna actorul Florin Piersic, pe om l-am cunoscut chiar acum, când i-am adus acest tort și i-am strâns mâna pentru prima oară în viață. Pentru mine a fost o onoare.”, spune Scărlătescu.

Florin Piersic vorbește despre al doilea fiu, Daniel

În emisiunea de miercuri, Florin Piersic își va aminti de cele mai frumoase roluri ale sale din film și teatru, dar și de regretatul său prieten, cascadorul Szobi Czech, va povesti cu umor și emoție despre partenerele sale de scenă și de viață, își va aminti de cea mai frumoasă aniversare de până acum, dar și de cum a venit pe lume Daniel, cel de-al doilea fiu al său, născut din relația de iubire cu actrița Ana Szeles. Și tot atunci, celebrul actor va anunța că, de la 1 martie, va prezenta o emisiune.

Reîntâlnire cu Rodica Mandache după 30 de ani

Florin Piersic o reîntâlnește, după 30 de ani, pe Rodica Mandache sau… Doruleț, partenera sa din celebra piesă de teatru „Visul unei nopți de iarnă” de Tudor Mușatescu. Revederea l-a făcut pe Florin să lăcrimeze și să-i spună: “Măi, Rodica, așa am îmbătrânit noi…?”, povestește Dan Negru, prezentatorul quizz-show-ului cu blonde.

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie

Florin Piersic și Rodica Mandache

 

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie