Foarte discret când vine vorba despre viața de familie, actorul și-a luat recent fanii prin surprindere, postând o fotografie cu fiica sa, Sonia.

Sonia este fiica cea maire a actorului, pe care o are din relația cu Dorina Chiriac. Sonia Piersic are 15 ani și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. În plus, îi și seamănă celebrului ei tată.

Recent, cei doi au fost pe litoral, unde s-au și pozat împreună, la masă. Actorul a postat-o pe Instagram cu descrierea „Daughter & Dad” (fiică și tată).

sonia-si-tatal-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Chiar dacă, de-a lungul timpului, actorul a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa personală și nu a vorbit deschis despre relațiile sau copiii săi, fotografiile pe care le posteazaă din când în când pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Acum, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă, femeia care i-a oferit al doilea copil. Pe cel mic îl cheamă Sasha și a împlinit de curând 5 ani. Spre deosebire de Sonia, acesta este mai des prezent pe rețelele de socializare.