Florin Piersic, însoţit de o altă persoană, ar fi ajuns de urgență la o clinică privată pentru a face investigaţii suplimentare, după ce a acuzat dureri la piciorul drept. Actorul a fost văzut în fața clinicii și se deplasa cu greu

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani și nu-și arată deloc vârstă, fiind încă foarte active și putând fi încă urmărit pe scenă, bătrânețea se apre că își spune cuvântul. Maestrul a coborât cu greutate din mașină, problemele la picior fiind vizibile. Urmează ca medicii să stabilească ce afecțiune i-a creat necazuri marelui actor în ultimul timp.

Reacția Medeei Marinescu

„Ce știu este că a făcut un control de rutină, așa cum face periodic. Chiar ieri am vorbit cu impresarul spectacolului «Străini în Noapte», care mi-a confirmat datele de spectacol, ba chiar a trebuit să găsim o zi în plus pentru Cluj, pentru că deja primul spectacol (în luna mai) este vândut. Nu am fi putut discuta aceste date dacă domnul Piersic ar fi avut probleme grave de sănătate. Avem confirmate datele de 22 aprilie la TNB (București), 6 mai la Buzău, 16 și 18 mai la Cluj-Napoca pentru «Străini în noapte». Vom ține aceste spectacole. Cel mai probabil, domnul Piersic face un control/tratament uzual de întreținere”, a declarat partenera lui Florin Piersic de pe afișul montării „Străini în noapte”, actrița Medeea Marinescu.

Citește și: