Campion european și mondial la gimnastică masculină, Florin Neby, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Andreia Popa în finala consursului “Splash! Vedete la apă” (Antena 1), undemai întâi a făcut o săritură spectaculoasă, iar apoi a ieșit din bazin și i-a dăruit inelul.

“Suntem împreună de un an și jumătate, însă eu simt că ne cunoaștem de o viață. M-a cucerit prin naturalețea ei, prin modul rațional, dar și sensibil, în care vede lucrurile. Plus ca este femeie din toate punctele de vedere”, a mărturisit Neby despre proaspăta lui soție.

Cei doi tineri, care vor deveni și părinți, au ales să se căsătorească civil, la ceremonie fiindu-le alături familiile și prietenii apropiați, însă își fac planuri și pentru nunta visurilor lor.

“Îmi doresc să îmbrac rochia de mireasă și nu pentru că «orice femeie vrea să fie mireasă», ci pentru că îmi doresc să fiu mireasa lui Florin, să stau la brațul lui în rochia lungă albă, cu flori în păr, dansând pe muzica noastră preferată”, a completat Andreia.

Deocamdată nu au stabilit data când va avea loc ceremonia religioasă, însă cu siguranță tematica petrecerii va avea legătură cu sportul, deoarece amândoi sunt împățimiți ai antrenamentelor și a stilului de viață sănătos.

Credit foto: PR

Florin Neby și Andreia

Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România.

Credit foto: PR