Florin Neby, instructorul de fitness cunoscut din emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, care va concura și în “Splash! Vedete la apă”, a fost aplaudat de celebrități, în spectacole pe care le-a susținut pe Broadway, zona unora dintre cele mai grandioase producții din lume.

S-a întâmplat cu ani în urmă, când Florin a început să practice gimnastica aerobică și făcea parte din distribuția spectacolului AEROS. Cu acest show, Florin și cei 14 colegi ai săi au avut reprezentații în multe țări, inclusiv în Statele Unite ale Americi. Pe Broadway, unde acest spectacol s-a jucat timp de două săptămâni, printre spectatori s-au aflat nume celebre printre care Tom Cruise și Nicolas Cage.

Ziarul New York Times a făcut atunci recenzii foarte bune ale acestui show. Îmi amintesc că după una dintre reprezentații am fost invitati acasă la soacra lui George Bush”, a povestit Florin.

În vara aceasta, la “Splash!”, care va începe pe 24 iulie, la Antena 1, Florin va încerca aterizarea în cap, de care i-a fost atât de frică în gimnastică și la care a renunțat în favoarea participării în în competiții internaționale de gimnastică aerobică.

Credit foto: Antena 1