Un nou juriul la Chefi la cuțite! Incredibil, dar adevărat! Știrea bombă a venit joi seară, 12 octombrie, printr-un comunicat de presă oficial, transmis de la Antena 1. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi înlocuiți în juriul show-ului culinar, după ce au refuzat să vină la filmările sezonului 13.

Motivul despărțirii? Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”, a anunțat Antena 1.

Pe conturile sociale ale celor trei chefi, dar și pe paginile de Instagram și de Facebook ale emisiunii, fanii lasă sute de comentarii. Reacțiile sunt dintre cele mai diverse. Unii pariază că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu vor pleca la PRO TV, cu tot cu Gina Pistol, alții spun că emisiunea nu va ma avea nici un viitor fără ei.

La ora la care Antena 1 anunța acest cutremur pe piața media, Cătălin Scărlătescu participa la un eveniment organizat de un brand de încălțăminte, în Băneasa Shopping City. Scărlă apare alături de iubita lui, Doina Teodoru, într-o fotografie publicată de aceasta, pe Instagram. Sunt îmbrăcați sport, s-au pozat la panoul oficial, fără să afișeze, însă vreun zâmbet.

Florin Dumitrescu este singurul dintre cei trei care până la ora aceasta a avut o reacție în online, legat de divorțul de Antena 1, după 7 ani de colaborare cu Mona Segall și echipa de la „Chefi la cuțite”. „Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului”, este citatul lui Nicolae Iorga, de care Florin Dumitrescu s-a folosit în acest context. Se paote citi, printre rânduri, că despărțirea de emisiune nu l-a afectat câtuși de puțin, ba din contră. (foto galerie).

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cronologia discuțiilor care au dus la situația dintre echipa „Chefi la Cuțite” și cei 3 foști jurați:

• Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.
• Mai – septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.
• Septembrie – Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.
• Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.

Citește și: Divorțul anului în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la „Chefi la cuțite”. Șefii din Antena 1, declarații dure la adresa lor

Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu țin banii la comun, iar acum ea a explicat și de ce. De fapt cât câștigă celebrul chef