Bucătarul-vedetă, în vârstă de 33 de ani, a strâns din dinți și a trecut cu brio o adevărată probă de voință. În numai 3 săptămâni, a scăpat de 10 kilograme. Juratul de la Chefi la cuțite a ținut un regim drastic în această perioadă. Dar rezultatul, iată, nu a întârziat să apară.

La începutul lunii martie, după ce și-a dat seama că începe să piardă lupta cu kilogramele, iar greutatea începuse să-i dea și dureri de spate, Florin Dumitrescu a decis să se apuce de slăbit. Mai întâi, juratul a decis să țină regim. Pe măsură ce kilogramele aveau să se topească, intra și sportul în program. Ceea ce s-a și întâmplat.

Cele 21 de zile de dietă s-au sfârși, iar vedeta este mulțumită de rezultatul obținut. Știa că regimul va funcționa, pentru că nu era la ăprima astfel de tentativă.

Florin Dumitrescu le-a împărtășit prietenilor virtuali și primele impresii, nu înainte de a preciza că se apucă să facă un grătar la rugămintrea fiicei sale celei mari. Și, bineînțeles, cu această ocazie, Florin Dumitrescu și-a preparat și un antricot, mai ales că nu mai mâncase așa ceva de foarte mult timp. ”Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Ard grătarele pentru că peste iarnă ruginesc și pentru că fata mea cea mare mi-a cerut mici. Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept”, a spus vedeta pe Instagram.

”Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate – aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a mai spus vedeta.

În ce constă dieta pe care a ținut-o Florin Dumitrescu

Dieta pe care a ținut-o Florin Dumitrescu constă în consumarea a trei alimente în mod alternativ. Astfel, în primele trei zile de dietă este necesar să fie consumată varză crudă, în următoarele trei zile trebuie consumat doar orez fiert, iar în următoarele trei zile e undă verde la piept de pui la grătar.

În ceea ce privește a zecea zi, trebuie consumate legume la grătar sau crude. După primele zece zile, dieta se reia cu zilele de varză.

Vezi și Florin Dumitrescu a slăbit 6 kilograme într-o săptămână! Aceasta e dieta care a dat rezultate rapid

Citește și:

Va deveni mamă și bunică în același timp: „Este o minune ce se întâmplă în viața noastră”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă? Dezvăluirea făcută de Gabriela