Chef Florin Dumitrescu a devenit tată pentru a doua oară. Mia, fetița lui și a Cristinei, a venit pe lume la o maternitate din București și nu le-a dat deloc bătăi de cap părinților. Cu 2,480 kilograme și 49 de cemtimetri, micuța Mia le-a adus părinților o bucurie de nedescris.

De data asta nu am fost luați prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiță, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită și este o fetiță absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toți prietenii apropiați să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, mărturisește bucuros și entuziasmat juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” (Antena 1).

Chiar înainte de naștere cu câteva zile mă uitam prin hăinuțele de nou născut ale Avei și m-a cuprins o emoție puternică la gândul că vom avea din nou acasă un bebeluș. Suntem curioși cum se vor înțelege cele două și abia așteptăm să ne jucăm împreună, să ieșim la plimbare, să mergem în vacanțe”, a povestit Cristina chiar înainte de ziua în care a adus-o pe lume pe Mia.

În urmă cu doi ani Florin și Cristina Dumitrescu au devenit pentru prima oară părinți. Cu două fete acasă, cei doi recunosc că își doresc o familie numeroasă.

Credit foto: Arhiva personală

Cristina și Ava Dumitrescu

Credit foto: Antena 1/Mihai Stetcu