Florin Dumitrescu a spus „adio” agitației din Capitală și a plecat la mare cu familia, pentru câteva zile, pentru a se bucura la maximum de timpul liber, apă și soare. Îndrăgitul bucătar a sperat că pe plajele din Grecia va găsi exact ceea ce-și dorește, liniște, în primul rând, însă, spre dezamăgirea lui, exact asta îi lipsește acolo.

Florin Dumitrescu s-a plâns pe Instagram de gălăgia pe care trebuie să o suporte în vacanță, unde s-a dus pentru a se odihni și pentru a se reîntoarce acasă cu bateriile încărcate.

“Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om.

Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk.

Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris el pe Instastory, pe bună dreptate. Deși Florin Dumitrescu este cu siguranță tânăr la cei 36 de ani ai săi, e căsătorit și tată a două fetițe.

mesajul-chefului-de-pe-plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Boala de care suferă Florin Dumitrescu

Chiar dacă muncește în bucătărie încă din adolescență și are de-a face zi de zi cu mâncarea, tocmai aceasta îi dă de furcă. Florin Dumitrescu a vorbit recent despre boala cu care se confruntă de la o vârstă fragedă. Este vorba despre gastrită, spune celebrul bucătar chef, pe care a descoperit-o întâmplător.

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Avem 61 – 62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita.

În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit.

La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”

Nu doar din cauza pasiunii pentru bucătărie a avut de suferit, povestește Dumitrescu. Acesta a întâmpinat multe probleme și din cauza sportului pe care l-a practicat o vreme și care i-a cauzat probleme serioase de sănătate.

„Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme.

Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”, a declarat el la un moment dat.

Vezi și Chef Florin Dumitrescu, propunere superbă pentru soția lui, în ziua aniversării căsătoriei: ”Draga mea, te mai…”

Citește și:

Fiica cea mare a Ancăi Serea a împlinit 16 ani și parcă sunt surori gemene. Adrian Sînă i-a lăsat un mesaj superb: „Ești un icon!”

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare!