Zis și făcut. S-a apucat de dietă și, în doar o săptămână, a scăpat deja de 6 kilograme.

A decis că e momentul pentru dietă nu doar pentru că era ”pufos”, și și pentru că se temea pentru sănătatea sa. Impulsionat probabil şi de colegul de la ”Chefi la cuţite”, Cătălin Scărlătescu, care a dat jos 30 de kilograme, Florin a decis să revină la o dietă pe care nu o recomandă nimănui, dar care a dat roade în cazul său.

În data de 10 martie, juratul de la Antena 1 a anunţat că reîncepe dieta cu varză, cu care s-a împrietenit mai demult. A început deja cura, pe care o va ține timp de 21 de zile.

Iar aceasta dă roade deja. ”V-am promis un update cu cântarul. Săptāmâna trecută aveam 94.4, acum am 88.4. Momentan, e bine.

Când ajung la 82 de kg pot să încep să fac sport, după ce iau presiunea de pe articulaţii şi zona lombară”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, în aplauzele a mii de fani.

asa-arata-cantarul-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu este prima data când acesta apelează la celebra dietă cu varză, pe care, însă, nu o recomandă. ”Eu personal am optat pentru acest tip de dietă din rațiuni personale. Dacă ajungeți să o primiți de la vreun nutriționist vă urez succes să o duceți până la capăt! Baftă multă”, a scris cheful pe aceeași rețea de socializare, menționând însă: ”In plus, exista riscul ca la finalul acestei diete sa pui inapoi dublul kilogramelor pierdute”.

”Toată perioada asta de pandemie şi multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 şi ceva de kilograme şi mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soţia depune efort când mă îmbrăţişează şi atunci…”, mărturisea acum ceva vreme juratul de la ”Chefi la cuţite”.

Vezi și Chef Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație cu soția. ”Din salariul meu i-am cumparat…”

Citește și:

Răzvan Simion s-a mutat cu iubita? Imaginea care îl dă de gol

O bună prietenă a lui Meghan Markle a declarat că știa că actriței nu-i va fi bine în familia regală: „Eram îngrijorată”