„Nu mă uitam la finala ProTV-ului, doar zappam mecanic când am dat peste interpretarea Lorelai Moșneguțu. Am rămas o secundă, două… Emoție. Fata asta chiar „trecea sticla” cum se spune în lumea artistică și emoționa. Nu știu cine au fost ceilalți concurenți și nu am nicio îndoială că au fost foarte buni dar ea, Lorelai Moșneguțu, a câștigat. De ce atâta ură?! Nu vreau să vorbesc despre uriașele eforturi făcute de fata asta, despre voința ori caracterul ei. Nici despre inima pe care o are, inima care a purtat-o prin viață până la momentul câștigării finalei. Vreau să vă spun că Lorelai Moșneguțu emoționa cântând. De ce atâta ură în fata emoției?! Ce resorturi întunecate, ce urâțenii a ajuns să scoată din noi emoția?! Felicitari și bravo Lorelai Moșneguțu!”, a scris Florin Chilian, pe pagina sa de facebook.

„P.S. Am văzut și colegi care au vorbit extrem de urât despre Lorelai Moșneguțu. Păcat dragilor, mare păcat. Artist însemna emoție în primul rând și emoția este bună, umanizează până și pietrele. Poate că ați uitat asta ori poate că luați în vartejul componistic copy/paste al PC-urilor nu ați știut asta niciodată”, a mai scris acesta.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian cu picioarele și are o voce de înger,  a câștigat finala „Românii au talent 2017” și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Adolescenta  s-a bătut pentru marele premiu alături de alți zece finaliști: Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet și Marius Moldovan, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinit, care au făcut spectacol pe scena talentului în semifinalele, reușind să cucerească publicul și jurații cu talentul lor incredibil. Însă, în cele din urmă datorită abilitățiilor ei, ambiției, curajului și probabil și povestei ei de viață, fiind un adevărat exemplu pentru mulți oameni, Lorelai a fost cea care a impresionat cel mai mult publicul și jurații și a plecat acasă cu marele premiu de la sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”.  Îmbrăcată ca o mică prințesă, ea  a reușit să emoționeze și de data această publicul, interpretând piesa „Rise Like a Phoenix”, fiind răsplătită cu ropote de aplauze.

Citește și: