Moartea subită a lui Andrei Gheorghe  l-a șocat pe Florin Călinescu. Acesta a făcut o declarație cutremurătoare despre celebrul prezentator TV și om de televiviuziune

„Culoarul de zbor se îngustează şi pentru mine în firea lucrurilor. Andrei e o figură aparte în viaţa noastră. Şi-a păstrat întotdeauna modul său intact de a fi în acest domeniu. A sclipit mereu în domeniu. A fost intransigent cu el însuşi”, a spus Călinescu.

Citește și: Încă un bebeluș în showbiz! Soția unui actor celebru a născut în mare secret un băiețel

Dan Negru, mesaj dur

Și Dan Negru a postat un mesaj dur după anunțul trist că Andrei Gheorghe a murit. „E ipocrită și mizerabilă breasla mea! Il omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”! Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenișan, trist, doborât și dat afara din breasla dar după moartea lui, aceeași breasla îl punea pe prima pagina și ii făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR și apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabila și ipocrită breaslă!”, a scris Negru.

 

„Totul trece. În cazul de față, a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile vă spun iarăși„salutare!”. M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, AG”, a fost și ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe, postat pe 19 februarie, pe Facebook.

Citește și: