Îndrăgitul actor a mărturisit chiar el că nu a scăpat în totalitate de urmele infarctului suferit. „Mi-am pus dorința să îmi treacă astea cinci coaste rupte în urma resuscitării. Mă cam împiedică să respir. Dacă îmi trec coastele pot să vorbesc și despre revenirea în teatru. Sunt dator oamenilor pentru că am câștigat o mare doză de simpatie. Am avut o perioadă de câteva zile în care mă comportam ciudat din cauză că am fost sedat. Nu eram eu. Nu mi-a fost teamă vreo clipă, nu m-a cuprins un soi de spaimă” , a povestit Busu, la TV.

„Trebuie să am grijă de mine ca să pot să am grijă de fete, au nevoie de sprijin, trebuie să fiu atent cu mine. Ele s-au împăcat cu povestea asta. De sărbători am stat acasă cu familia. Pentru 2019 plănuiesc să revin în teatru prin aprilie.”, a mai spus Florin Busuioc.

De asemenea, ceea ce le-a atras atenția telespectatorilor a fost faptul că Busu are și o cicatrice pe cap. Se pare că acesta ar fi suferit o intervenție chirurgicală și la cap.

Citește și: Busu a revenit pe micul ecran. A prezentat vremea pentru prima dată în platoul Știrilor ProTV după infarct. Declarația vedetei: „Am venit cu vești proaste…”

Florin Busuioc nu-și aduce aminte nimic din ziua infarctului

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic pe, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după un spectacol la Filarmonica din Craiova. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.  Medicii de la SMURD au venit la locul incidentului și au reuşit să-l resusciteze.  După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie de urgenţă operat. Florin Busuioc a fost transferat pe 7 noiembrie cu un elicopter SMURD la  Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. 

”Nu m-am simțit deloc rău în dimineața aia, nu am avut niciun semn”, a declarat Florin Busuioc, în emisiunea lui Măruță. ”Nimic din ziua respectivă nu îmi aduc aminte, absolut nimic. Dimineață am fost la PRO, am făcut știrile, după care, după-amiază, am plecat la Craiova, am jucat piesa de teatru, am terminat. După spectacol mi s-a făcut rău și înțeleg că la un moment dat regizorul m-a întrebat dacă sunt bine și am zis <>, simțeam că sunt slăbit. Mi-a zis <>. Când am zis <>, el s-a speriat, pentru că eu nu am chestia asta, să merg la spital pentru orice prostioară. M-am întors în cabină și am vrut să pun mâna pe scaun și am căzut. Nu îmi mai aduc aminte nimic, știu doar din povestirile lor”, a mai spus actorul și prezentatorul TV.

Citește și: