”Nu m-am simțit deloc rău în dimineața aia, nu a avut niciun semn”, a declarat Florin Busuioc. ”Nimic din ziua respectivă nu îmi aduc aminte, absolut nimic. Dimineață am fost la PRO, am făcut știrile, după care, după-amiază, am plecat la Craiova, am jucat piesa de teatru, am terminat.

După spectacol mi s-a făcut rău și înțeleg că la un moment dat regizorul m-a întrebat dacă sunt bine și am zis <>, simțeam că sunt slăbit.

Mi-a zis <>. Când am zis <>, el s-a speriat, pentru că eu nu am chestia asta, să merg la spital pentru orice prostioară. M-am întors în cabină și am vrut să pun mâna pe scaun și am căzut.

Nu îmi mai aduc aminte nimic, știu doar din povestirile lor”, a mai spus actorul și prezentatorul TV.

Florin Busuioc a continuat: ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talașman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit și echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital și a fost bine.

A fost un atac de cord masiv, am înțeles. Acum eu nu mai știu ce s-a întâmplat, când mi-am revenit, nu-mi aduc aminte.

Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Neti mi-a zis că a avut mare încredere pentru că știa cât pot să duc”.

”Nu am rămas cu nicio sechelă la cap”

Din fericire pentru el, nu a rămas cu sechele, iar de acum viața sa se va schimba, a dat asigurări actorul: ”Nu am rămas cu nicio sechelă la cap, ăsta e marele câștig. Dacă dormeam, acolo eram, nu mă mai ridicam.

Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc ceva mai mult. Asta cu odihna la mine nu prea a funcționat. Tot timpul eram în priză, aveam ceva de făcut”.

”Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător”

Florin Busuioc a mărturisit că nu se teme de moarte, dar are totuși o fobie: ”Mie nu îmi e frică de moarte, nu mi-a fost niciodată, îmi e frică de obiecte mici, ace care îmi pot intra în ochi, asta e singura mea spaimă. Consider că oricum moartea e ceva implacabil și survine la un moment dat”.

Actorul a vorbit și despre cauzele infarctului suferit în luna noiembrie, punctând că principalul vinovat a fost fumatul. ”Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceți asta!”.

”Dacă puteți să nu fumați, nu fumați. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest și cine știe pentru ce altceva”, a mai completat actorul.

Vezi și Prima poză cu Florin Busuioc după ce a suferit un infarct! Cum arată acum îndrăgitul actor

Citește și: