Florica Boboi este câştigătoarea sezonului 10 al show-ului culinar Chefi la cuţite de la Antena 1. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au luptat alături de echipele lor pentru marele premiu de 30.000 euro, însă laurii au mers către Florica Boboi, alintată Floricuța. „Floricuța este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru ceea ce îți dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a scris chef Sorin Bontea, pe Instagram.

Florica Boboi a câștigat Chefi la cuțite sezonul 10. Mesajele fanilor după finală

„Ma amuză toți ăștia ce zic «iar a câstigat un amator», dar uită toți că femeia a lucrat în restaurant înainte să fie organizator de evenimente. Unde gătește, oricum, deci trăiește din gătit. Cum e amatoare?”

„Ca urmăritor al acestei emisiuni, pur si simplu este peste puterea mea de a înțelege cum se ajunge la acest deznodământ”.

„Foarte nedrept, Adrian merita să câștige, era cel mai bun de acolo… Nu știu ce se întâmplă cu emisiunea asta, dar de 2 sezoane se întâmplă chestia asta, câștigă cei fără experiență”.

„Felicitări maxime pentru muncă, pentru alegerea meniului, pentru alegerea echipei, pentru inspirație și mai ales transpirație!”

„Chiar că nu o să mă mai uit niciodată la această emisiune. După cum a spus și ea «ei m-au făcut câștigătoare», felicitări echipei, însă dacă stăm să calculăm câte farfurii de 15 puncte a avut Adrian și ce chef este nici nu îți poți permite să îl compari cu Florica Baboi. Păcat că nu valorizați chiar valorile adevărate”.

Adrian merita să câștige, iar pentru Flori a câștigat echipa, nu ea, ar trebui să împartă banii cu cei 4 concurenți care au ajutat-o.

florica-boboi-a-castigat-chefi-la-cutite-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine este Florica Boboi (Floricuța), câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 10

Florica Boboi are 37 de ani, însă toți o cunosc drept Floricuța. S-a născut în Țara Oașului, este bucătar și totodată organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani. Concurenta a venit la preselecții împreună cu soțul ei și cei doi au surprins-o din plin pe Irina Fodor atunci când au mărturisit că sunt împreună de 21 de ani!

„Este o adevărată realizare în viață (anii de căsnicie), pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi să ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a zis ea la preselecțiile Chefi la cuțite sezonul 10. Încă de atunci, Florica Boboi (Floricuța) a dezvăluit de ce a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 și ce și-a pus în minte.

„Să câștig e un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, a mărturisit ea.

Citește și: Cum arată soția lui Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuțite a publicat, în sfârșit, o poză cu frumoasa lui parteneră de viață

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cele mai frumoase poze din vacanțele lor romantice