A preferat să țină în ea durerea și tot ea, singură, s-a vindecat. Dar nu i-a fost deloc ușor. Abia cum a putut povesti despre blocajul emoțional pe care l-a trăit timp de 4 ani și care s-a manifestat foarte ciudat: nu-i mai creștea părul.

„Trauma a fost foarte mare atunci, nu pot s-o descriu în cuvinte. Și a durat mult. Eu, pe vremea aceea, aveam părul foarte lung. La un moment dat, în 2014, m-am dus să mă tund. Au tăiat destul de mult și se pare că am suferit un blocaj, pentru că vreme de aproape 4 ani nu mi-a mai crescut absolut deloc.

Începusem să port meșe în încercarea de a mă echilibra cumva mental. Era ciudat că pur și simplu rămăsese la aceeași lungime. Am încercat tot felul de tratamente naturiste și măști, dar degeaba.

Blocajul a venit pe fondul traumei trăite cu soțul meu, am simțit atunci că m-am blocat în toate aspectele. Credeam că sunt vindecată atunci când mă dusesem la tuns, dar se pare că nu eram.

Se spune că e nevoie de cel puțin 7 ani ca să treci peste așa ceva”, povestește prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D.

Merge singură în vacanțe

Și-a revenit în timp, singură, cu ajutorul călătoriilor, a terapiilor din zona de relaxare și yoga.

„Plecam lunar undeva, în țară sau în străinătate, singură. Am descoperit că mă simt bine cu mine singură în vacanțe – fac ce vreau, în ritmul propriu, și sunt mult mai atentă la detalii. Chiar și acum mi-am păstrat obiceiul de a merge singură în vacanțe”, mai spune Florentina Opriș, conform Click!.

S-a „resetat” de ziua ei, la 50 de ani

Poate spune că s-a vindecat abia în 2019, în timpul Festivalului de Sânziene pe care l-a organizat la Sarmisegetuza, chiar de ziua ei. Împlinea 50 de ani. Atunci a simțit o energie care parcă a resetat-o, povesteste ea.

A reînceput să-i crească părul și a putut intra cu inima deschisă într-o nouă relație. „Parcă am renăscut, viața mea atunci a luat-o de la capăt”, mai spune prezentatoarea tv.

Vezi si Momentele dramatice prin care a trecut Jador. Părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer la distanță de trei luni

Citeste si

O cântăreață celebră de la noi merge la Asia Express. Participă cu mama!

Câți bani a dat Gică Hagi ca să divorțeze de prima soție. Tribunalele nici nu voiau să-l bage în seamă