Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D a fost cea care a dat vestea, ea postând pe rețelele de socializare mai mukte fotografii de la petrecerea fastuoasă. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Caşin, iar petrecerea de nuntă şi şedinţa foto de poveste au fost la un local de fiţe din Herăstrău.

Discretă în general cu viața ei privată, mai ales că a rămas văduvă de tânără, Florentina Opriș a arătat de această dată tuturor câteva imagini de la nunta unde a strălucit într-o rochie roșie ca focul.

soacra-si-noraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Sunt foarte fericită! Pentru mine a fost nunta secolului! Fiul meu, Loren, și Ana Maria și-au unit destinele pe 3 septembrie 2023, într-o zi de basm, care a adus laolaltă două suflete ce și-au început povestea de dragoste în liceu.

Fiecare moment din această călătorie a lor a fost binecuvântat de inspirație divină, ghidat de mâna lui Dumnezeu spre cele mai frumoase alegeri, care le-au aparținut în totalitate pentru această nuntă de vis! De la întâlnirea lor în apartamentul prezidențial, pe care l-au avut încărcat de istorie și cu denumirea regelui Carol I al României, până la locația magică unde a avut loc petrecerea nunții. Fiecare detaliu a fost plin de semnificație și iubire!

În calitate de părinte, voi sta mereu în umbra lor, gata să îi susțin și să îi ajut în fiecare moment al vieții lor”, a scris plină de emoție prezentatoarea TV.

Loren, băiatul ei, se iubește cu cea care i-am devenit mireasă de 11 ani, cei doi fiind și colegi de liceu.

Văduvă de la 43 de ani

Vedeta a rămas văduvă la varsta de 43 de ani, iar de atunci nu a mai fost văzută la brațul vreunui bărbat. Moartea soțului ei a marcat-o profund și nu și-a mai refăcut viața.

Florentina Opriș, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. A rămas văduvă la 43 de ani, după 25 de ani de căsnicie

„Ceremonia religioasa a fost un regal, a fost ceva deosebit, care s-a ținut la Catedrala Caşin. Toată slujba a fost un moment emoționant. La biserică am lăcrimat în acele momente și mi-am adus aminte de etapele de creștere și de evoluție a fiului meu. În același timp am rememorat și toate amintirile frumoase pe care le-am avut alături de soțul meu, care nu mai este printre noi”, a povestit Florentina Opriș pentru Click!.

Florentina Opriș, despre trauma suferită după moartea soțului: „Timp de 4 ani nu mi-a crescut deloc părul”

Felul în care s-a desfășurat evenimentul o face pe Florentina să creadă că viitorul mirilor va fi unul cu adevărat binecuvântat.

„A fost un moment cu adevărat magic atunci și când Loren şi Ana au ieşit din biserica și au dat drumul la porumbei să zboare. Toți au plecat în zare. Acest lucru mi s-a părut un semn divin asupra căsătoriei lor. Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie ceea ce am simţit şi ce s-a întâmplat în acest weekend”, a mai completat Florentina pentru aceeași sursă.

Și-a dorit mereu o fată. Ce spune despre nora ei

Prezentatoarea TV și-a dorit mereu o fiică, dar nu a fost să fie. Iată că acum, prin cununia fiului ei, această mare dorinţă i s-a împlinit.

„Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o fată. Am rămas însărcinată o singură dată, cu Loren. De când a apărut Ana în familie, simt că mi s-a îndeplinit visul, ea e ca și fiica mea.

Ne potrivim în multe privințe, suntem pe aceeași lungime de undă… Ea e delicată, atentă la detalii, o fată foarte bună”, a mai spus Florentina Opriș.

Vezi și Florentina Opriș, soacră mică! ”Da, bat clopotele de nuntă!” Va face și ea pasul?