Domnul Rima si Denisa Flicea vor avea un copil. Fosta Miss Planet este însărcinată cu primul copil al cuplului, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Celebrul om de radio a făcut oficial anunțul printr-un videoclip emoționant postat pe Instagram.

flick si denisaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În dreptul videoclipului filmat în deșert, Flick a compus câteva versuri emoționante, anunțându-și admiratorii din mediul online că va avea un copil.

„Undeva, în deșerturi, departe

E doar fericirea și noi.

Mai frumos de atât nu se poate:

În curând nu mai suntem doar doi❤️”, a scris Flick pe Instagram, în dreptul imaginilor în care Denisa Filcea își etala burtica de gravidă.

„Un vis, un dor, o rugăciune,

O bucurie, o dorință

Au reușit printr-o minune

Să prindă viață într-o ființă.

Tu ne-ai adus cea mai frumoasă

Manifestare a iubirii.

Te așteptăm cu drag acasă

Aici, în zodia fericirii❤️, a mai scris Flick, în dreptul unei alte poze cu soția sa însărcinată.

În doar câteva luni, Flick și Denisa Filcea îl vor întâmpina pe lume pe primul lor copil. Printre primele persoane care i-au felicitat pe viitorii părinți au fost Cristina Ich, Liviu Guță, Oana Roman și artista Ami: „Felicitari❤️”, „ Ei sunt vecinii mei frumoși ❤️❤️ (Liviu Guță), ” Woooow felicitări”, le-a transmis și Oana Roman Elisei

Felicitările au curs imediat și de la fani: „Câtt de frumos???Felicitari oameni frumoși”, „ M-am topit ??piele de găina”, „ ❤️ Sarcina ușoară ???sunteți prea frumoși”, „ Cat de frumosssssss și emoționant ❤️❤️”, Doamne de cand asteptam vestea asta❤️❤️multa fericire si iubire??”.

Sebastian Andrei Filcea, cunoscut publicului sub numele de „Flick, Domnul Rimă”,și soția lui, Denisa Filcea, nu au dezvăluit însă când va veni pe lume bebelușul.

Cei doi au împlinit 18 luni de la căsătorie în urmă cu cinci zile. Cununia civilă a avut în luna august 2020 pe insula grecească Creta, iar căsătoria religioasă a avut loc pe 11 octombrie 2020 în Oradea.

„Astăzi se împlinesc 18 luni de la nunta noastră de pe insulă ?
Îți mulțumesc că îmi dai neîncetat motive să te iubesc și să mă iubesc, să te apreciez și să mă apreciez tot mai mult pe zi ce trece!

Am știut mereu că a crede în iubire nu înseamnă că sunt idealistă, restul nu sunt destul de realiști. ?”, a scris Denisa.

Tătic pentru prima oară! Ce bucurie! Actorul s-a împăcat cu fosta soție și au devenit părinți!

Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia și modul emoționant în care a fost făcut anunțul: ”Facem om nou!”