Flick și frumoasa lui soție, Denisa, sunt în al nouălea cer de când familia li s-a mărit! După aproape două săptămâni petrecute alături de fetița lor, cei doi au vrut să împărtășească din sentimentele pe care le-au trăit în această perioadă.

”Încă sunt foarte emoționat și nu mă pot dezlipi de ea. O privesc minute în șir când doarme. Îi vorbesc, îi cânt… Eram atât de fericit că am făcut atâtea lucruri minunatea în viața asta, dar Eva a venit să-mi spună că de fapt nu am făcut nimic. Pentru mine și Denisa viața abia acum începe!”, a povestit Flick într-o înregistrare publicată pe canalul de Youtube al soției sale.

Denisa nu a vrut să detalieze metoda prin care a ales să nască, ba chiar a clasificat această întrebare, venită din partea curioșilor, drept ”deplasată”.

Flick a asistat la naștere

”Sunt conștientă că sunt femei care își postează nașterea pe Internet, nu sunt genul acesta de persoană. După cum am mai spus, mi se pare nedemn pentru o lady să posteze și să-și facă publice intimitățile. Nu mă reprezintă genul acesta de afișare, nu am spus nimănui. Știm doar noi, eu și soțul meu. Pentru că doar pe noi ne privește.

Pot să vă spun doar că Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui, în aceeași măsură în care este și copilul meu”, a explicat aceasta.

”Acum dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața. M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo.

Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus ‘’Felicitări, aveți o fetiță’’. El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță’’, a continuat Denisa.

Așa cum era de așteptat, Flick a trăit cel mai emoționant moment din viața lui chiar în sala de naștere, unde a urmărit procedura cu lacrimi în ochi.

”Am plâns, recunosc, și acum mi se face pielea de găină. Am auzit cazuri de bărbați care au leșinat în sala de nașteri, dar nu a fost cazul meu. M-am ținut tare, și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei…”, a recunoscut fostul om de radio.

”Unic, sentimentul de a o ține în brațe. Nu m-am așteptat, m-au pus-o în brațe și am plecat cu ea să o cântărim. Exact aceeași greutate la naștere am avut-o și eu’’, a spus și Flick.

Denisa, de asemenea, a recunoscut că sentimentele noi pe care le trăiește o fac să verse lacrimi de recunoștință mereu.

”Nu a trecut nicio zi fără să nu plâng când mă uit la Eva și la Sebastian”, a mai recunoscut Denisa.

Ce culori au ales cei doi pentru camera celei mici: „Aici avem grădina Zoologică”

Denisa Filcea și Flick sunt de obicei extrem de activi în mediul online, astfel că nici de când au devenit părinți nu au ezitat. Prin urmare, cei doi și-au delectat marea comunitate de care sunt susținuți în mediul online cu o serie de imagini de senzație din camera fiicei lor.

Ce-i drept, până acum nu au dezvăluit cum arată și nici nu s-au grăbit să o amenazeje ca alți părinți, mai ales că ei nu au vrut să afle sexul bebelușuli decât la maternitate, atunci când Denisa Filcea a și născut.

Ei bine, pentru că micuța a venit pe lume de doar două săptămâni, Denisa Filcea și Flick nu au avut timp să-i termine camera, astfel că acum sunt în plină amenajare. Ce e limpede din fotografiile postate în mediul online e că au ales un mobilier alb, pereții tot albi, însă cu câteva detalii care înveselesc totul.

Cei doi părinți au vrut ca dormitorul micuței Eva să fie decorat cu animale, astfel că au optat pentru mai multe stickere, multe dintre ele fiind destul de amuzante, în nuanțe vii, ideale pentru camera unei fetițe.

prima-fotografie-in-formula-de-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Într-adevăr, mai au de adăugat unele lucruri și de asemenea de cumpărat unele obiecte, însă nu se grăbesc absolut deloc, fiindcă fiica lor este mult prea mică pentru a-și da seama de aceste modificări. „Este încă „Work in progress” cu amenajarea camerei Evei. Trebuie să dăm astea jos, dar până atunci voiam să vă arat grădina Zoologică.”, a spus Flick pe contul lui personal de Instagram.

Vezi și Poezia pe care Flick a compus-o după ce soția lui a născut. Cum o cheamă pe cea mică

Citește și:

Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt. Ce premoniție a avut afacerista înainte de tragedia cu românca ucisă de rechin

Alina Sorescu, primele declarații despre presupusul iubit, datorii și faliment. Solista a răbufnit, în plin divorț