„Ne găsim, când vine seara / Fericiți și ea și eu / Pentru că ne-am dus comoara / În fața lui Dumnezeu. Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, a scris Flick „Domnu’ Rimă”, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu fetele lui. Flick s-a născut și a crescut la Câmpina, județul Prahova.

flick-botez-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea au devenit părinți pe 23 iunie

Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a născut o fetiță pe 23 iunie, iar de atunci este fascinată de viața de mămică. Tăticul Flick este mereu lângă ea și amândoi consideră că micuța Eva Maria le-a consolidat și mai mult relația. ,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele de socializare în ziua în care a devenit tată. Flick, pe numele lui real Filcea Sebastian Andrei, și Denisa Hodișan s-au căsătorit în vara anului 2020. Au făcut nuntă în Creta, Grecia, iar nași le-aufost Daniel Buzdugan și soția sa.

Citește și: Denisa Fîlcea, soția lui Flick, „război” cu mămicile. S-a iscat iureșul după ce le-a pus la punct: „M-a certat o femeie, proaspătă “mămică…”

Citește și: Flick și Denisa Filcea au făcut publică prima poză cu fetița lor! A asistat Flick sau nu la naștere? Cum arată camera celei mici