Eva Maria are 7 luni și este o păpușă de fetiță. Cu ochi negri, gene lungi și dese, zâmbet drăgălaș, fetița „a topit” Internetul, iar reacțiile au fost pe măsura frumuseții sale. „Avem o fericire anume / Ce n-o știam până la ea / Cu bucurie, dragă lume, Eu îți prezint azi Lumea mea. Eva Maria”, a fost strofa prin care Flick și-a prezentat fetița, în mediul online.

„E superbă! Îmi permiteți să spun că seamănă foarte mult cu mami?”, „Vai, este cu mult mai frumoasă decât mi-o inchipuiam prin pozele tale, să vă trăiască și să fiți fericiți o viață!”, „Wow, ce frumoasă e, are ochii tăi”, „Ce frumoasă prințesă! Ce ochișori mari și pătrunzători. O minune de fetiță. Să vă bucurați de ea și ea să se bucure de așa părinți minunați”, „De mult așteptam să o văd, este minunată, să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii în viață”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, lăsate pe pagina Denisei.

denisa-filcea-flickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Flick Domnul Rimă și Denisa Fîlcea au devenit părinți pe 23 iunie

Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a născut o fetiță pe 23 iunie 2022, iar de atunci este fascinată de viața de mămică. Tăticul Flick este mereu lângă ea și amândoi consideră că micuța Eva Maria le-a consolidat și mai mult relația.

,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele de socializare în ziua în care a devenit tată. Flick, pe numele lui real Filcea Sebastian Andrei, și Denisa Hodișan s-au căsătorit în vara anului 2020. Au făcut nuntă în Creta, Grecia, iar nași le-au fost Daniel Buzdugan și soția sa.

Citește și: Poza cu care Denisa Fîlcea a blocat Internetul! Soția lui Flick dă replica: „Nu neaparat sânii, goliciunea vă deranjează, ci mai degrabă curajul”

Citește și: Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a scandalizat internetul, după ce a publicat o poză mult prea intimă