După doar două luni de la naștere, dansatoarea le mărturisea fanilor că a dat jos aproape toate kilogramele acumulate în sarcina. Atunci asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani susținea că a folosit mai multe tipuri de centuri modelatoare, care au ajutat-o foarte mult să revină la forma de dinainte de naștere.

“M-am îngrășat 10 kg în timpul sarcinii, am slăbit mâncând sănătos și alăptând exclusiv aproape 8 kg. Mai am 2 kg până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii și gata 🙂 … asta pentru că mă întrebați cum am slăbit”, a spus Flavia Mihasan.

Flavia cu fiul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă, de atunci Flavia parcă nu se oprește din slăbit și devine pe zi ce trece din ce în ce mai slabă, lucru sesizat imediat și de fani. Mai mult, vedeta pare foarte trasă și la față.

Fosta colegă de emisiune a lui Dani Oțil și a lui Răzvan și-a pozat abdomenul și fanii au fost uimiți de cât de mult a slăbit vedeta după naștere. Dacă n-ai ști, nici prin cap nu ți-ar trece că ea a născut cu doar 5 luni în urmă.

Întrebată din nou cum reușește să slăbească așa mult, Flavia a răspuns imediat: „Nu am făcut mare lucru, dar probabil datorita faptului ca alaptez exclusive”.

În timp ce unii fani au început să o laude pentru modul spectaculos în care și-a revenit după sarcină și pentru abdomenul perfect, alții au criticat-o spunându-I că a exagerat cu slăbitul și ar trebui să facă ceva în privința asta.

 

„Doamne, ce slabă ești!”, „Cum ai slăbit așa repede după naștere?” , „Ești prea slabă”, „Pune mâna și mănâncă și tu ceva, spune o vorbă!”,„ Schelet ”, „ Prea slabă!La față ești schimbată foarte tare”,  sunt câteva dintre mesajele primite de Flavia pe contul ei de Instagram.

 

„Știi cum se numesc toate aceste femei care știu să vadă doar faptul că tu ai slăbit…și scriu disperate aceste comentarii răutacioase?FRUSTRATE!!Puneți mâna și duceți-vă și voi la sala și urmați un regim de viață echilibrat și sanătos și numai stați pe telefon să scrie-ți tot felul de răutăți.Esti superbă, Flavia!”, „ Cât de răutăcioase sunteți, voi, femeilor.. O mamă după naștere, fie că alăptează, fie că nu, ea are cearcăne, se trage la față, slăbește etc..(nopți nedormite) dacă știți ce sunt alea”, au scris și unele mămici care i-au luat apărarea.

Flavia Mihășan a născut în luna iunie un băiețel sănătos pe nume Carol. Ea și partenerul ei Marius Moldovan i-au ales nași pe Bogdan Boantă și pe Cocuța. Asistenta tv postează deseori fotografii cu fiul ei și s-a dedicat complet creșterii băiețelului, însă s-a reîntors și în spectacolul Mamma Mia.

Citește și: