Fosta asistentă de la Neatza este o femeie fericită. Și-a găsit sufletul pereche, alături de dansatorul Marius Moldovan, iar cei doi au devenit recent părinți. Mai mult, în weekend, cei doi și-au creştinat băieţelul, fiind un eveniment extrem de important in viața lor.

Vizibil emoţionaţi, au trăit fiecare clipă intens, cu zâmbetul pe buze şi cu o strălucire aparte în priviri.

Flavia si-a botezat baietelulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nașii micuțului sunt așa cum a anunțat Flavia și ei  extrem de cunoscuţi în showbiz-ul autohton. Sunt nimeni alții decât Cocuţa și Bogdan Boantă, iar imaginile de la botezul micuțului au strâns numeroase like-uri pe rețelele de socializare.

Flavia nu doar că afișează o siluetă de invidiat la doar trei luni după ce a devenit mama, dar a atras atenția și cu ținuta ei.

Vedeta TV a optat pentru o salopetă în nuanţele toamnei, iar Marius a ales să poarte un costum marsala, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi.

Seminificația numelui Carol

Mai mult, cei doi au dezvăluit în sfârșit, că micuțul a primit numele de Carol. „Binecuvântat, iubitul nostru, Carol. Multumim prietenilor nostri care au fost alături de noi ieri”, a scris Flavia pe contul ei de Instagram.

De origine germană, numele Carol înseamnă bărbat, om liber , acest nume amintindu-ne că omul trebuie să dea dovada de barbăție și curaj in viață, mai ales în lupta cu ispitele și greutățile de tot felul. Forma Carol fiind, de fapt, adaptarea românească de la Karl. La rândul său, numele Karl este împrumutat sub diverse forme de cele mai multe popoare din centrul şi vestul Europei.

Citește și: