Vestea a fost dată chiar de Flavia, pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️ #ourbabyboy #3daysold #luckyparents #thankyou #PurestLove @moldovanmariuss ♥️

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

”Dintre toate întâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung!”, a scris ea postând și o fotografie în care apare logodnicul ei ținând bebelușul în brațe.

Flavia a născut în urmă cu trei zile, însă abia acum a făcut anunțul.

Cine este tatăl copilului

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut anul trecut, la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!. Iubitul Flaviei Mihășan, care a participat la Românii au talent, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaule, are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale.

Vezi și Lavinia Pîrva a născut un băiețel. Anunțul a fost făcut de Ștefan Bănică. Ce nume frumos au ales pentru bebeluș

Citește și: