Vedeta a decis să ofere fanilor și primele imagini cu ea, după naștere, chiar pe patul de spital, în timp ce își strânge în brațe micuțul. ”Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și acum se bucură de o familie completă. În 2019 venea pe lume primul lor copil, Carol, care, iată, în scurt timp va avea un partener de joacă.

Cum a aflat partenerul Flaviei Mihășan că o să devină tătic. Momentul a fost emoționant

După ce a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară, fosta asistentă de televiziune a povestit și cum și-a anunțat partenerul cu privire la a doua sarcină.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva.

Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil, și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”, declara vedeta.

Vezi și Flavia Mihășan numără orele până când va deveni mamă. Probabil ultima poză cu burtica

Citește și:

Nu se mai feresc! Răzvan Simion și Daliana, primele imagini împreună la nunta lui Dani Oțil. Detaliul observat de fani

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu! Nunta, în mare secret!