Jack Nicholson, o legendă vie la cei 84 de ani, îşi trăieşte în prezent „ultimele zile triste” în conacul său din Beverly Hills, California, care are 4 dormitoare şi 2 bai.

„Eu şi Jack suntem prieteni de ani de zile. El nu îşi mai părăseşte casa. Cred că fiul şi fiica lui îl îngrijesc acum”, a mărturisit un prieten al actorului, conform Radar.

Deținător a trei premii Oscar, Jack are cinci copii, dar este mai apropiat de fiica sa, Lorena, şi de fiul Ray, care sunt văzuţi adesea venind și plecând din casa sa.

„Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut”, a adăugat o persoană din anturajul actorului.. „Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”, a mai spus aceasta.

Multiple Oscar winner, legendary actor, and Laker super fan, Jack Nicholson poses for a photo before Kobe Bryant’s last game at the Staples Center in downtown LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ultima producţie în care a apărut Nicholson a fost filmul de comedie din 2010, How Do You Know, cu Reese Witherspoon şi Owen Wilson.

Nicholson a fost forţat să e retragă din actorie în 2018. „Există un motiv simplu în spatele deciziei sale: pierderea memoriei”, a declarat atunci un agent. „Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”.

Deşi s-a îndepărtat în linişte de Hollywood, actorul nu a avut „intenţia de a se retrage din lumina reflectoarelor”.

Vezi și La 81 de ani, Jack Nicholson este de nerecunoscut. Fanii se tem pentru el | GALERIE FOTO

Citește și:

Kate Middleton, însărcinată pentru a patra oară? Răspunsul experților regali

Dezvăluiri din viața de cuplu a Mioarei Roman alături de Petre Roman: ”Am fost pentru el ca un trofeu”