Dacă din punct de vedere profesional, totul merge ca uns, nu se poate spune asta și despre viața amoroasă. Puștiul este acum singur și recunoaște că și-ar dori pe cineva în viața lui. Dar nu orice fel de femeie i se potrivește, recunoaște chiar el.

Sebastian Țopescu sau Basti, cum îi zic prietenii, a reușit să surprindă o țară întreagă, la finalul anului trecut, după ce a ales să participe la show-ul culinar „Chefi la cuţite”. Atunci simpaticul Sebi le-a arătat tuturor ce personalitate puternică și creativă are atunci când vine vorba de partea culinară și nu numai.

Tânărul nu moștenește pasiunea pentru sport de la regretatului său tată, Cristian Țopescu. Basti este pasionat de fashion, dar și de călătorii. Însă, aceste deplasări se pare că îi afectează foarte mult viața personală.

„Încă nu am o iubită, din cauză că sunt mereu plecat pe drumuri. Aleg să mă realizez profesional, însă nu sufăr din cauza asta. Sunt chiar bine așa cum sunt… eu cu mine și atât!

Însă, chiar dacă sunt ok, sper ca în viitorul apropiat să îmi găsesc și eu pe cineva așa agitat ca mine, cu care să mă înțeleg și cu care să corespund.

Ce fel de iubită își dorește

O să vedem ce o să fie, ce o să iasă, timpul o să decidă. Nu am criterii atunci când îmi caut o femeie.
Pentru mine este important ca o persoană să fie pasionată de ceea ce face, mă refer la profesia sa, și să fie o persoană libertină.

Nu am criterii în ceea ce privește aspectul fizic… poate să fie și blondă și brunetă și șatenă, chiar nu contează asta”, a declarat Sebastian Țopescu pentru Click!.

basti-are-23-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Chiar dacă nu prea are noroc momentan în iubire, Basti a povestit că este mulțumit că îi merge bine măcar pe partea profesională: “Sunt bine, călătoresc! Acum merg peste tot… în Londra, Milano, Lisabona, pentru că sunt Săptămânile modei.

În perioada următoare o să se deschidă un magazin, în Londra, timp de cinci zile, unde eu voi alege hainele pentru acel butic. Sunt în colaborare cu o companie în ceea ce privește acest proiect și eu zic că o să fie bine”.

Cristian Țopescu, tatăl lui Basti, și-a luat adio de la viață în 2018, la vârsta de 81 de ani.

Cristian Țopescu a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Fostul prezentator de televiziune s-a iubit cu trei femei. Din fiecare idilă a luat naștere câte un copil.

Cristina Țopescu a fost primul copil, din mariajul cu Rodica, Cristi, cel de-al doilea copil, din căsătoria cu Rosemarie, și Sebastian, pe care l-a conceput cu Christel Ungar, o femeie mai tânără decât el cu 29 de ani.

Vezi și Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu s-a despărțit de iubită după ce a fost la „Chefi la cuțite”

Citește și:

Cum îl înțeapă Cristina Cioran pe fostul iubit, Alex Dobrescu, în timp ce acesta face tot posibilul să o împace: „Degeaba ai lămâi, dacă nu ai…” Mai poate fi vorba despre o împăcare?

Pentru ce vedete se consideră mentor Adriana Bahmuțeanu: ”Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână!”. Totuși, pe una a concediat-o în direct!