Pe jumătate român și jumătate sicilian, după tatăl său, Ignazio a fost născut de frumoasa vedetă la 50 de ani, fiind un copil foarte dorit.

”La mulți ani puiuțul meu, iubirea și miracolul vieții mele!”, a scris Ramona Bădescu pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care-și ținea băiatul în brațe.

„Am sărbătorit în familie, aici în Italia, aniversarea celor 4 ani ai lui Ignazio. Bunica i-a adus un elicopter, primul cu telecomandă, până acum avea mașinuțe și tot felul de alte jucării, așa că a fost încântat și i-a plăcut foarte mult.

Igna s-a bucurat de însăși prezența bunicii lângă el, pentru că mama nu l-a mai văzut de un an de zile”, a declarat pentru Click vedeta.

Referitor la decizia acesteia de a nu-i arăta chipul până acum, iată ce a transmis Ramona Bădescu. Pentru moment este neclintită în hotărârea sa.

”Știu că oamenii mă iubesc și îmi transmit gânduri pozitive și numai bine, însă eu am ales să nu îmi expun copilul. Când o să fie el mare și o să mai crească, o să decidă el atunci dacă vrea să apară sau nu”, a mărturisit Ramona Bădescu, foarte reținută în expunerea vieții sale de familie. Cu alte cuvinte, decizia este la Ignazio și probabil va mai trece ceva vreme până când acesta va putea lua o astfel de hotărâre în cunoștință de cauză.

Ce cadou i-a cumpărat lui Ignazio

Revenind la aniversare, Ramona Bădescu nu s-a sfiit să spună ce i-a făcut cadou celui mic, recunoscând că-l cam răsfață. Dar cumva e normal, dat fiind faptul că e unicul său copil.

„De ziua lui Igna i-am cumpărat costum nou, cu papion și bretele pentru pantaloni, apoi, când a început dansul, i-am scos papionul și l-am lăsat deschis la cămașă. El s-a bucurat de cadouri și a fost foarte încântat!”, a mai adăugat vedeta, dând astfel din casă faptul că da, s-a lăsat cu dans de ziua lui Ignazio.

ramona-si-ignazio-de-ziua-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La 54 de ani, Ramona Bădescu, care locuiește de mulți ani în Italia, e foarte ocupată, ca de obicei. „Am lansat pe Instagram și canalul meu de Youtube, „Ochhio la rețeta”, un proiect culinar, și voi filma în octombrie, în Italia, continuarea seriei „Egregora –  Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac, care a început în România, la Bucegi, și continuăm la Napoli, Capri și Roma.

Ramona Bădescu, despre fostul soț: ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că, în timpul căsniciei…” Groaznic ce a putut face ”fostul”. Ce îi transmite acum, la ani distanță

Personajul e o reîncarnare a timpului actual acum, în continuare.  Atunci, la filmările de la noi din țară, am început pe vremea dacilor și a lui Vlad Țepeș”, a mai spus Ramona Bădescu, care în filmul „Egregora” este sora celebrei actrițe Maia Morgenstern.

Actrița a spus și cum s-a născut proiectul său culinar, „Occhio la rețetă”, unul care presupune ca ea să gătească rețete rapide, dar nu numai. Emisiunea va ajuta fanii să afle mai multe despre vedetă și să vadă cum trăiește aceasta, cum se menține atât de suplăm și frumoasă și la această vârstă.

Ramona Bădescu s-a vindecat de depresie și nu numai cu ajutorul unui antrenor holistic. Ce probleme a avut actrița după naștere

„Având în vedere că îmi place să gătesc foarte mult și mai multe prietene de-ale mele mă întreabă cum fac rețetele tradiționale italienești, m-am gândit să spun câteva dintre secretele  mele  și să le adun în acest proiect pe care l-am denumit sugestiv, „Occhio la rețetă”.

Încet-încet voi încerca să povestesc despre stilul meu de viață, cum fac să mă mențin așa la 55 de ani, care sunt secretele mele, ce mănânc, ce antrenamente fac, cum merg în fiecare dimineață la sală.

Am să le arăt femeilor care nu au timp să se ducă la sală ce exerciții importante pot face acasă pentru a-și întări partea abdominală și cum să respire corect și să își controleze respirația. Pe mine lucrul acesta cu respirația mă ajută foarte mult în momentele când sunt stresată și în anxietate. Atunci când intru în panică îmi recapăt astfel o stare de siguranță și de liniște”, a mai declarat Ramona Bădescu, care la aproape 55 de ani are 59 kilograme la înălțimea de 1,78 metri.

Vezi și Secretul siluetei Ramonei Bădescu! La 54 de ani, actrița arată ca o fetișcană: ”Mă uit în oglindă și nu îmi vine să cred”

Citește și:

Parada modei la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Cum s-au îmbrăcat cele 10 nașe și invitatele din showbiz

Smiley și Gina Pistol, jurnal de vacanță. Cum au filmat-o pe fiica lor la plajă, la dans și la joacă: „Josephine a făcut senzație”