Navarone Garcia nu este fiul lui Elvis Presley, el provenind dintr-o relație ulterioară a actriței, după moartea lui Elvis Presley. Împreună cu Regele, Priscilla a avut o singură fată, pe Lisa Marie Presley.

Văduva lui Elvis are în prezent 76 de ani. Avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu.

Revenind la Navarone Garcia, acesta este solistul Them Guns și are 34 de ani.  S-a inspirat din Nine Inch Nails și Nirvana când și-a început propria trupă. Mireasa lui este Elidsa Achilli, în vârstă de 22 de ani, anunță Page Six.

Soacra mare a postat, extrem de mândră, mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Fiul ei a cerut-o de soție pe aleasa lui de Crăciun, în 2020.

fiul-actriteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Priscilla și Elvis au fost căsătoriți din 1967 până în 1973, iar fetița lor s-a născut în 1968. Garcia s-a născut în 1987, dintr-o relație pe care Priscilla a avut-o cu Marco Garibaldi, cu care nu a fost niciodată căsătorită.

Priscilla mai are două fete gemene, in căsătoria cu Michael Lockwood. Totuși, Garcia este ultimul ei născut. Doar fiica sa cu Elvis are drept de moștenire asupra averii marelui artist.

Vezi și Lisa Marie a dezvăluit care a fost ultima discuție cu tatăl ei, Elvis Presley: ”Și apoi l-am văzut mort”

Citește și:

Loredana Groza, gafă pe Instagram! Ce detaliu rușinos i-a scăpat artistei în fața fanilor

Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista