”Da, este primul din familia noastra care a terminat facultatea. A dat licența…”, a declarat Patrizia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce urmează acum pentru Francesco, un tânăr cu tot viitorul înainte la cei 22 de ani ai săi? ”Vrem sa vindem casa din Buftea și să deschidem un bistro în centru. Francesco o să fie manager, casa o vând cu 400.000 de euro”, a expus fostul jurat de la Masterchef planurile familiei.

 Francesco Paglieri a crescut la București, iar când, cu ani în urmă, familia s-a gândit să se întoarcă la San Remo, s-a opus. De altfel, tânărul are o relație stabilă, ceea ce o cam sperie pe mama sa. Vara trecută, aceasta declara că se teme ca fiul ei să nu se căsătorească sau să-l facă bunică.

„Eu nu am treabă, poate să vină şi cu una pe săptămână. Eu nu sunt din aia cu <>. Este important să nu te căsătoreşti, faci ce vrei, distrează-te! Cred că actul căsătoriei nu trebuie neapărat la vârsta lui, adică nu trebuie deloc. La 21 de ani, nu! Peste 10 ani, probabil.

Fă ce vrei, important este să nu devin bunică şi să nu te căsătoreşti!”, îi spunea Patrizia Paglieri în direct, fiului ei, într-o emisiune TV.

Francesco a moștenit talentul culinar al mamei, dar și pe cel al bunicii Anna.

Tatăl său nu l-a căutat niciodată

Anul trecut, Patrizia declara că, la un moment dat, în viața sa, își dorea foarte mult copii, nu neapărat, însă, și un soț. Era chiar dispusă să apeleze la o clinică, pentru material genetic. Le-a spus asta și părinților săi: ”Aproape au leşinat amândoi la masă”, mărturisea ea în urmă cu un an.

În cele din urmă s-a născut Francesco, pe care tatăl său nu l-a căutat niciodată. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mărturisit vedeta.

Foto: Facebook

Vezi și Cum arată fiul Patriziei Paglieri|FOTO. Îl vei vedea curând într-o emisiune TV

Citește și: