Arnold Schwarzenegger este tatăl a cinci copii: Katherine Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger, Joseph Baena, Christina Schwarzenegger și Christopher Schwarzenegger. Cei patru care îi poartă numele sunt provențiți din urma căsătoriei cu Maria Shriver. Joseph Baena este copilul lui Arnold Schwarzenegger cu menajera Mildred Baena.

În 2011 Maria Shriver a cerut divorțul de celebrul actor, după ce acesta a recunoscut că și-a înșelat soția cu menajera și că are un copil neligitim.

Maria a intentat divorțul pe 1 iulie 2011, după ce Arnold a recunoscut că a înșelat-o cu menajera lor și are și un fiu cu aceasta, pe Joseph Baena.

Arnold-si-fiul-sau-nelegitimSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Copia lui Arnold Schwarzenegger

Acum, Joseph Baena a împlinit vârsta de 24 de ani, iar tatăl său a publicat mai multe imagini cu tânărul care îi seamănă leit.

„Sunt așa de mândru de tine și te iubesc! Ești cel mai tare la sală, în cariera ta în imobiliare și în actorie. Știu că va fi încă un an fantastic”, a scris actorul pe Instagram, adresându-i-se fiului său, postând și mai multe fotografii în care pot fi văzuți împreună.

Joseph Baena i-a mulțumit tatălui său pentru mesaj și i-a mărturisit, la rândul său, că și el îl iubește.

Vezi și Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele

Citește și:

Shannen Doherty a vorbit din nou despre lupta cu cancerul. „Nu vreau să trăiesc doar…”

Matthew Perry din „Friends”, de nerecunoscut. A pierdut lupta cu kilogramele