Monica Anghel avea 39 de ani când a devenit mamă, pe 10 septembrie 2010, iar vestea a fost anunțată cu bucurie maximă: „Are 3,250 kg, a primit nota 10 din partea medicilor și îl voi boteza Aviv Alexandru”. La vremea aceea, solista a refuzat să afle sexul copilului, așa că pregătise câte un nume și pentru fată, și pentru băiat.

Cine este soțul Monicăi Anghel

Aviv a apărut în viața ei la un an după ce solista începuse relația cu Marian Caraivan, fost ofițer SPP și inspector de securitate pe aeroport, un bărbat discret, căci așa i-a impus și meseria. Cei doi, alături de fiul lor, sunt o familie model, dar și foarte „cool”. De ziua lui Aviv, care pe 10 septembrie a împlinit 13 ani, Monica Anghel a publicat o poză cu ea și cu fiul ei, în ținute de cowboy, amândoi având microbul echitației. Adolescentul și-a depășit cu mult mama în înălțime, are o alură puternică, masculină și o statură impunătoare.

„În urmă cu 13 ani ai apărut în viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te am. Mulțumesc pentru fiecare zi pe care o petrecem împreună. La mulți ani, copilul meu iubit. Îți dorim să îți împlinești toate gândurile bune și mărețe. Te iubim”, a fost mesajul solistei de ziua lui Aviv.

monica-anghel-iubit-si-fiu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Fiul Monicăi Anghel face echitație, înot, karate, pian, chitară și actorie

„Merge cu mine, face sport. Înoată extraordinar de bine, face echitație, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar de două ori pe săptămână face și karate. Face foarte mult sport”, a povestit Monica Anghel pentru Ego.ro.

„El este foarte înalt, dar nu este gras, este un copil foarte bine dezvoltat. Are mușchi, face foarte mult sport. Trebuie să și mănânce. Face sport, învață, are școală, face pian, chitară, actorie. Are un program extrem de încărcat. Nu îl pun, el vrea să facă lucrurile acestea. Am zis OK, evident că îl susțin, ca orice părinte atunci când copilul lui vrea să facă ceva. Nu știu ce o să facă mai târziu, este încă micuț, în toamnă face 13 ani. Dar este mai înalt ca mine, poartă 44 la picior și are 1,70 la aproape 13 ani, e bărbat în toată regula”, a mai spus Monica pentru sursa citată.

Aviv are parte și de o educație aleasă și este menținut cu picioarele pe pământ, chiar dacă mama lui este vedetă. „Fac parte din categoria părinților care în permanență îi spune copilului: mamă nu avem bani pentru asta. E bine așa cum e. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați, cu foarte mulți bani, cu fițe, cu ifose. Sunt om echilibrat, cu picioarele pe pământ.

Asta cred că vine din faptul că eu, de la vârsta de 14 ani, mi-am câștigat singură banii și mi-am dat seama cât de greu se fac banii și cât de greu trebuie să muncești ca să poți să câștigi niște bani și câți ani de studiu, de muncă asiduă trebuie să ai în spate ca să poți să primești niște bani, poate mai mulți decât alții”, a declarat Monica Anghel, conform Ego.ro.

Monica Anghel, mesaje de prețuire pentru tatăl și fratele ei

La 52 de ani, Monica Anghel are norocul să aibă în viață ambii părinți, iar cu tatăl ei are o relație specială. Atât mama, tatăl, cât și fratele solistei au înclinații și meserii din domeniul artistic.

„Bunicul meu a fost sculptorul personal al Regelui Mihai. Moștenindu-i talentul, tata a dus mai departe tradiția și a fost, la rândul său, sculptor, iar fratele meu, artist și el, a fost atras mai mult de pictură. Mama, în schimb, a avut inclinație spre o altfel de artă și a făcut carieră în design vestimentar”, povestea artista, pe vremuri, ]n emisiunea lui Dan Negru, „Te pui cu blondele”.

Monica Anghel, alături de părinții ei

„Mama, Tata și copilul! Vă ador, părinții mei! Sunteți cei mai buni, îngăduitori, răbdători, implicați, adorabili, iubitori, sunteți cei mai minunați părinți din lume pentru mine și Alex! Vă mulțumesc pentru că ne sunteți părinți! Vă adorăm, mama și tata!”, scria Monica Anghel, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu iubiții ei părinți.

Citește și: Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. „Te-ai făcut băț, ești sirenă!”. A trecut la fuste mini, pantaloni din piele și rochii mulate

Citește și: Cum își educă Monica Anghel băiatul: „În permanență îi spun…” De ce dă iama Aviv în bijuteriile ei