Monica Anghel a fost dărâmată să-și vadă fiul pe masa de operație. Fiul său, Aviv, de 11 ani, a căzut, și-a fracturat piciorul în trei locuri și a avut nevoie de niște tije și, bineînțeles, ghips. Artista a povestit coșmarul prin care familia sa a fost nevoită să treacă, dar și cum s-a ajuns la această situație.

Artista a povestit că totul s-a tras de la un accident banal. Concret, Aviv a alunecat pe iarbă și s-a ales cu fractură de peroneu, maleolă și tibie. Ulterior, medicii au decis să-i pună două tije și piciorul în ghips timp de o lună.

Monica Anghel recunoaște că a renunțat la toate concertele pe care le avea stabilite, pentru a se ocupa în totalitate de fiul său.

„Da, Aviv a avut un accident banal, era iarba udă, a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin.

I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el.

El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

Fiul Monicăi Anghel, victima bullyingului

În cadrul unui interviu recent, Monica Anghel a recunoscut că fiul ei a fost victima bullyng-ului, motiv pentru care a decis să-l mute la o altă școală.

„Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există.

Și băiatul meu a fost victimă a bullyingului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, spunea Monica Anghel, conform Wowbiz.

Vedeta nu înțelege de unde atâta răutate din partea celorlalți copii. Monica Anghel este de părere că există niște probleme în familiile lor, de acolo și comportamentul lor răutăcios.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu, una, îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că și ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze”, a mai adăugat solista.

Cum îl pregătește Monica Anghel pe fiul său pentru viitor

Vedeta, care a slăbit enorm în ultimii ani, și asta fără operație, spunea recent că încearcă să își educe fiul să se îndrăgostească de sport. De dietă nici nu se pune problema în cazul lui Aviv, declara ea. Aviv are 11 ani, iar artista nu îl restricționează cu nimic la capitolul mâncare. În schimb, adolescentul merge alături de ea la tot felul de activități sportive.

„Merge cu mine, face sport. Înoată extraordinar de bine, face echitație, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar de 2 ori pe săptămână face și karate. Face foarte mult sport.

Îi mai spun câte una sau câte alta, dar nu vreau să îl bag la dietă, el este acum în creștere și nu vreau să îl privez de anumite alimente care îl ajută în dezvoltare, atât fizic, cât și psihic.

Creierul are nevoie de carbohidrați, pe care îi poți lua din pâine sau din paste. Evident, îi cumpăr pâine integrală sau paste integrale. Încerc să îi dau totul cât mai sănătos, dar nu îl privez de lucrurile acestea.”, a declarat Monica Anghel pentru Ego.ro.

in-mai-a-fost-ziua-baiatuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vedeta își încurajează fiul să-și urmeze visul

Aviv are 11 ani și mama lui nu are un plan de viitor pentru el. Vrea doar ca acesta să fie sănătos și fericit.

„O să vedem, nu mă gândesc la asta. (n.r. că o să se facă artist) Eu atât i-am spus: „Mamă, indiferent de ce profesie o să vrei să ai, să îți dorești să fii cel mai bun! Să faci cu plăcere ce o să faci! Dacă vrei să fii măturător de stradă, trebuie să fii cel mai bun! Dacă vrei să fii tâmplar, trebuie să fii cel mai bun tâmplar! Dacă vrei să fii profesor, trebuie să fii cel mai bun profesor!”.

Eu nu îi spun copilului meu: „Trebuie să faci asta, trebuie să înveți asta, în viață trebuie să fii așa!”. Nu! Eu vreau să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta mi se pare cel mai important.”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Vezi și Cea mai mare frică a Monicăi Anghel, la 51 de ani. Artista chiar e sinceră

Citește și:

Cabral, poză rară din familie: „E sor-mea. Și nu există mai multă dragoste. Efectiv nu există”. Artemis seamănă leit cu mama ei

CRBL, declarație de dragoste superbă pentru soția lui: ”I-aș face statuie!” Cererea lui în căsătorie a fost cu adevărat unică! Aviz amatorilor!