Vedeta TV a avut parte de un șoc, zilele trecute, când în timpul emisiunii a fost atacată de o femeie dezbrăcată, care a vrut să-i dea cu o cărămidă de trei kilograme în cap. Clipele de groază s-au petrecut în direct, iar fiul Mirelei a văzut tot momentul din fața televizorului.

Prezentatoarea a povestit că imediat cel mic a reacționat și l-a întrebat pe tatăl său de ce mama lui nu a fugit mult mai repede din fața agresoarei.

Ea a precizat că i-a spus băiatului ei că a fost o simplă joacă pentru a nu-l afecta imaginile care le-a văzut.

”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati…mami da de ce n-ai fugit din fața femeii aleia care era dezbracată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus ca a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida a depus o plângere penală pentru persoana care a atacat-o, dar și pentru cei care o amenință în mediul online în ultima perioadă.

Prezentatoarea de la Acces Direct spune că mereu a avut mesaje din partea unor indivizi, însă niciodată nu s-a gândit că acestea că faptele ar putea chiar să fie puse în aplicare în realitate.

Ea a îngrozită de tot ce s-a întâmplat și spune că vrea să scape cât mai repede de amintirea urâtă pe care a trăit-o vineri seară.

Citește și:

Marina Almășan, despre cum s-a manifestat Covidul în cazul ei: „Am avut o durere atroce de coloană”

Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că au mințit în interviul pentru Oprah