La finalul anului trecut, Dan Bittman a confirmat despărțirea de Liliana Ștefan, după o relație de 25 de ani și trei copii împreună. Cu toate că nu mai formează un cuplu, evenimentele legate de copiii lor vor fi întotdeauna motiv de mare sărbătoare în familie, așa cum a fost și ieri.

După ce în urmă cu câteva săptămâni au fost alături de el la festivitatea de absolvire a liceului, Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au întrecut în mesaje emoționante la adresa lui Patrick, pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a artistului a adus numai cuvinte de laudă la adresa fiului său, la fel ca și solistul trupei Holograf, care i-a transmis lui Patrick că de acum înainte trebuie să fie bărbat pe picioarele lui.

”S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️”, a scris Liliana Ștefan pe contul de Instagram.

”Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, a fost și mesajul lui Dan Bittman.

Patrick-BittmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fostul cuplu are împreună trei băieți mari.

Dan Bittman: ”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin”

Dan Bittman a aruncat în aer showbiz-ul românesc în luna decembrie a anului trecut, când a confirmat, în timpul unei emisiuni TV, că el și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu.

Cei doi nu mai locuiau împreună de un an, după o relație de mai bine de două decenii. Cu toate că nu a vrut să spună motivul pentru care au ajuns să o ia pe drumuri separate, artistul s-a declarat vinovat pentru situație și a mărturisit că este un subiect sensibil pentru el.

“Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta.

De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi și Liliana Ștefan, primul interviu după ce Dan Bittman a confirmat că s-au despărțit

Citește și:

Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț: ”Nu a fost simplu deloc”

Interviu EXCLUSIV Ana Maria Mărgean (Românii au talent): ”Lumea păpușilor este una perfectă”