Mihaela Rădulescu e atât de mândră că cu greu își încape în piele de fericire. Fiul ei a împlinit azi 18 ani, ocazie cu care i-a făcut o urare cât de poate de emoționantă pe contul său de Instagram.

„18 ?♥️ Rolul meu favorit din această viață pe Pământ.  @ayanschwartzenberg #neverloseyourgrip #thankyou #mybaby #18 ♾ Nu am destule cuvinte pentru a formula ceea ce simt cu adevărat! O, băiete.., de acum ești BĂRBAT. #newchapter„, a scris Mihaela Rădulescu lângă o poză în care-l pupă pe Ayan, când acesta era mititel.

Iar Ayan s-a transformat deja într-un bărbat adevărat. Stilul de viaţă sportiv şi genele moştenite de la doi părinţi înalţi şi frumos construiţi fizic se văd încă din adolescenţă, modelându-l armonios.

Şi, dacă la toate acestea adăugăm siguranţa de sine, atitudinea cool, seriozitatea şi inteligenţa – să nu uităm că a fost acceptat la două universităţi de prestigiu din Statele Unite – avem reţeta unui învingător.

xMihaela Rădulescu, în culmea fericirii: ”Sunt aici. Se întâmplă!” Moment unic în viața vedetei!

Mutat încă de la 16 ani peste Ocean, în campusul universitar din New Jersey, unde chiar mama lui i-a creat toate condiţiile, Ayan s-a acomodat stilului de viaţă american.

Şi, cum New York-ul e la o aruncătură de băţ, merge frecvent în oraş, având deja aerul unui veritabil new-yorkez. De altfel, şi celebra lui mamă, de câte ori îl vizitează, simte că fiul ei e transformat. „Viaţă nouă, privelişte nouă”, nota Mihaela Rădulescu în februarie, de la fereastra unui restaurant la înălţime, de unde putea vedea o superbă privelişte a metropolei americane.

Și tot în februarie, vedeta scria, mândră: ”Nu mai facem cumpărături în magazine de copii… ♥️”, postând un instantaneu în care se vede că Ayan e deja bărbat.

mihaela-si-baiatul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ayan a postat anul acesta o serie de fotografii cu el pe străzile aceluiaşi captivant New York. Tânărul devine din ce mai popular, iar cele peste 1.200 de aprecieri vorbesc de la sine.

Maturizat parcă peste noapte şi cu o atitudine de businessman în devenire, juniorul lui Elan Schwarzenberg rupe, cu siguranţă, multe inimi deja. Îmbrăcat casual chic, vorbind la telefon şi având o detaşare mai mult sau mai puţin studiată, Ayan este întruchiparea profilului dorit de multe tinere.

Până acum, din povestirile Mihaelei, o domnişoară de 18 ani i-a vizitat în casa lor de la Monaco, iar impresia lăsată a fost una plăcută. În tot cazul, având o mamă atât de frumoasă, e clar că şi pretenţiile lui sunt deja setate.

Deocamdată, însă, Ayan își trăiește visul cu ochii, profitând cât se poate de viața peste ocean. Când va fi cazul, cel mai probabil nu se va sfii să se afișeze cu cineva.

Vezi și Unde stă Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Prezentatoarea TV a păsărit țara în urmă cu 15 ani: ”Nu mai am nimic aici”

Citește și:

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori! Frumoasă și cu o poveste de viață tristă…