Ayan a venit pe lume pe 1 august 2004, iar ieri a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Cum pentru fiecare mamă, copilul ei e cel mai important om din univers, aceasta nu a lăsat să treacă această zi fără să vorbescă despre tot e înseamnă pentru ea Ayan și a scris pe Instagram un mesaj emoționant.

„14 ani – cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Vor veni alţii şi mai frumos pentru băiatul meu frumos şi deştept!”, a scris Mihaela,

Mihaela si AyanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Monica Gabor, mesaj disperat, după ce fiica ei a primit un diagnostic îngrijorător. „Irinuca are acum nevoie de operație”

Ayan este pasionat și de sporturi extreme

Mai mult, ea a postat mai multe imagini cu băiatul ei de când era mic până în prezent, transformarea fiind spectaculoasă. Ayan aproape o întrece în înălțime pe mama lui și este plin de mușchi, având un corp foarte bine lucrat. De altfel, Mihaela a postat în ultimele luni mai multe filmulețe cu antrenamentele intense ale fiului ei.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, se pare că a moștenit de la mama lui pasiunea pentru sport, cei doi antrenându-se uneori împreună. Vedeta Pro TV și fiul ei s-au mutat în Monaco, în urmă cu opt ani, când Ayan avea doar patru ani.

Citește și: