Și asta pentru că, la fel ca mama sa, e foarte pasionat de sport, iar asta se vede.

Recent, omul de televiziune a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ei, iar Ayan, care mai ieri era de-o șchioapă, e de nerecunoscut. E un bărbat în toată puterea cuvântului, senin, dar cu o privire hotărâtă.

AyanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mihaela Rădulescu are de ce să fie mândră, așa cum de altfel și recunoaște că e, într-una dintre postări.

”Te mai lasă să îl pupi pe năsuc??”

”Ai un băiat jos pălăria. Așa mamă, așa fiu!”, îi scrie o prietenă virtuală. De altfel, toți fanii se declară cuceriți de Ayan: ” Heart melting… Te mai lasă să îl pupi pe năsuc?? Sper că daaa…”.

”Doamne, ce băiat frumos!”, exclamă altcineva. ”Frumos ca un Făt Frumos și norocos cu o așa mamă! Te admir”, îi scrie Mihaelei altcineva.

Într-o altă postare, însăși vedeta admite că timpul zboară prea repede. ”Damn, it’s too fast… (La naiba, e prea repede…), scrie Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Iar fanii continuă cu laudele, pe bună dreptate: ”Fain ficior… să fie fericit… așa, ca de la mămică la mămică”. ”Superb, acesta e cuvântul și realitatea”, mai scrie altcineva.

”Cât de repede trece timpul, un adevărat cavaler, poți fi mândră de el și de educația dată!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!”, continuă altcineva.

Dacă legat de Ayan toată lumea e de acord că este un tânăr foarte reușit, la adresa Mihaelei Rădulescu există însă și o critică. ”Ți-a căzut fața… de la operații!!! Păcat de tine, erai frumoasă înainte, fără operații!!!”.

Vezi și Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani. Cum s-a transformat de-a lungul anilor. Mesajul emoționant al vedetei PRO TV

Citește și: