Ayan a crescut și a fost educat în străinătate, după ce părinții lui au decis că plecarea din România, după divorțul din 2008, este cea mai bună soluție pentru familia lor. Mihaela Rădulescu nu omite însă să mai povestească noutăți despre fiul ei, chiar dacă acesta a devenit mai secretos în online și nici nu mai dorește să publice imagini în care i se vede chipul.

Marți, 1 august, în ziua în care Ayan a împlinit 19 ani, Mihaela Rădulescu a publicat un mesaj pe Instastory. Ca orice mamă, și Mihaela este tare mândră de odorul ei, student în America. „Cei mai buni 19 ani (și 9 luni) din viața mea. O mamă mândră, tare mândră”, a scris Mihaela, care va împlini 54 de ani pe 3 august.

ayan-fiu-mihaela-radulescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fiul Mihaelei Rădulescu, studii în America

Anul trecut, Ayan a absovit un liceu de renume din SUA, Lawrenceville School, din New Jersey, iar Mihaela a publicat atunci imagini de la absovire. Totodată, tânărul a fost acceptat la două Universități din America. Totuși, dorul de copil, plecat peste Ocean, o macină pe celebra mămică.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, povestea Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache.

Pe lângă studii, Ayan a avut grijă să nu-și neglijeze aptitudinile de sportiv. Deține centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă ecletic derivat dintr-o combinație de tehnici de karate, judo, box și aikido.

Mihaela Rădulescu, amintiri despre plecarea din România, cu Ayan

În urmă cu doi ani, invitată la podcastul „Cu inima la vedere”, realizat de Amalia Enache, Mihaela Rădulescu a povestit cum a decis să plece definitiv din România, deși avea aici o carieră de succes. S-a întâmplat după divorțul din 2008 de Elan Schwartzenberg.

“Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădiniția, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilui.

A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Când m-a întrebat copilul <>, atunci a fost declicul. Mi-am dat seama că îl trimiteam în parc ori cu bunica sau cu oricine se afla prin preajmă, pentru că eu nu puteam să ies cu el. Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii, era și un soi de agresivitate în perioada aia”, a povestit Mihaela, la podcast, conform protv.ro.

“Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălului copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălului lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo”.

După doar câteva zile petrecute acolo, Mihaela a simțit schimbările majore. “După o săptămână în Monaco, merg în parc cu copilul și îmi spune <>. Am realizat că copilul eu este liber”.

Citește și: De ce a dispărut Mihaela Rădulescu de pe rețelele de socializare. Anunțul făcut după mai multe luni de pauză: ”Mai bine mai târziu decât niciodată”

Citește și: VIDEO Cum a filmat-o Felix pe Mihaela Rădulescu, de ziua ei: barcă, vin roșu și costum de baie roz-flamingo