Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta are o viață desprinsă din filme, locuiește de câțiva ani buni la Monaco, are proiecte frumoase în care activează cu succes și, nu în ultimul rând, un băiat de care are toate motivele să fie mândră.

Mihaela Rădulescu este foarte mândră de fiul ei. Ayan a împlinit 17 ani, iar vedeta i-a serbat ziua la Monaco cu mare fast, de unde nu au lipsit nici artificiile. Prezentatoare TV a profitat de ocazie și a publicat câteva imagini cu fiul ei, care e schimbat total.

Mihaela Rădulescu le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram câteva imagini cu ea și Ayan, unde i-a transmis fiului ei și o urare extrem de emoționantă. Ayan a împlinit doar 17 ani, dar s-a transformat într-un adevărat bărbat și își depăsește mama în înălțime.

“ Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu- cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat .” a scris vedeta de televiziune pe social media, în dreptul imaginilor cu fiul ei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Ulterior, Mihaela a postat și o imagine cu Ayan mic, alături de un nou mesaj în care mărturisește cât de mândră e de băiatul ei: „Copilul meu dulce și amuzant este un bărbat acum… Și sunt mândră și am fericită și am un milion de motive să zâmbesc cu lacrimi de fericire în ochi”.

Mai multe vedete, printre care Adelina Pestrițu, Carmen Brumă sau Anna Lesko, au reacționat imediat la imaginile cu Ayan și i-au urat la mulți ani, însă de departe cea mai amuzantă a fost replica Adelei Popescu, mama a trei băieți, care i-a cerut Mihaelei să-i dea și ei sfaturi despre cum să-și crească și ea băieții așa frumoși.

„Astept niste sfaturi. La multi ani, Ayan!”, a scris Adela. iar răspunsul Mihaelei a venit imediat: „N-ai tu nevoie, badass mom”.

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a povestit faptul că, deși ea vorbește în casă limba română, fiul ei preferă să comunice în franceză și engleză.

mihaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Totuși, este de înțeles faptul că adolescentul alege să vorbească în limba pe care o aude în cercul lui de prieteni.

Ayan Schwartzenberg este un băiat extrem de inteligent, pasionat de cibernetică și de tot ce ține de sport.

“ Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. ” a declarat diva de la Monaco.