“Sunt aici. Se întâmplă!”, a exclamat ea entuziasmată pe Instagram, publicând câteva fotografii cu fiul ei.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a părăsit Monaco de ceva vreme și a continuat studiile în America. Acesta a învățat la un colegiu presigios – Lawrenceville School din New Jersey, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari!

Ayan s-a remarcat în timpul liceului printre colegi, făcând parte din echipa de fotbal american a școlii, cea de dezbateri, precum și dintr-un cerc de poezie.

La festivitatea de absolvire, Ayan a fost elegant într-un sacou gri închis, cămașă bleu și pantaloni deschiși la culoare, în vreme ce mama sa a venit îmbrăcată într-o rochiță pe lângă corp, care i-a pus superb silueta în valoare.

la-ceremonia-de-absolvire-a-lui-AyanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ayan Schwartzenberg , acceptat deja a două universități de top din SUA

Cel mai probabil Ayan va alege să meargă la prestigioasa Universitate Princeton.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşți din grădiniţă”, a spus Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache.

De altfel, acesta a fost și motivul pentru care vedeta a decis să părăsească România, cu mulți ani în urmă. După ce a stat de vorbă cu fostul soț, a decis că Monaco era cea mai bună alegere, acolo nefiind cunoscută, iar băiatu ei având posibilitatea de a duce o viață normală și peste normele din România. Iată că, acum, vedeta își vede visul cu ochii, reușind să-i ofere băiatului ei – un bărbat în toată regula – viitorul pe care îl merită.

Vezi și Fiul Mihaelei Rădulescu va împlini 18 ani. Nu mai e demult bebelușul vedetei!

Citește și:

A slăbit, apoi s-a îngrășat la loc, dar pentru că așa a vrut. Cătălin Scărlătescu: ”Mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul”. Cum reușește să se mențină și câte kilograme are acum

Laurențiu Reghecampf, despre tragedia vieții lui. De ce i-a murit singura fată, la doar un anișor. Acum are 3 băieți cu 3 femei diferite