Chiar mama lui, mândră nevoie mare, a fost cea care a făcut publice imagini de la fericitul eveniment, prin intermediul rețelelor de socializare.

fiul-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Pe data de 20 august 2022, în ziua în care a împlinit 43 de ani, Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima dată. Prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe Aksel, primul ei copil, în Oslo, Norvegia, țară despre care spunea că este „a doua ei casă”: „Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine!

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim, Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a scris Magda Pălimariu în mediul online.

A plouat cu fotografii cu micul sărbătorit și cu urări de la mama lui: ”Prima noastra zi de nastere aniversata împreuna!!🎉🎉🎉Minunăția asta de baietel împlinește azi un an. Nu sunt cuvinte sa descriu bucuria din suflet și iubirea pe care i-o port. De acum îți spun: La multi ani, dragălașul meu Aksel, voi fi alături de tine și te voi sustine cu tot ce iti vei dori sa faci!! La multi ani și mie 🙈 și ma bucur ca de acum înainte ne vom celebra an de an împreuna ziua de nastere!!!🎉🎉🎉Te iubesc copile drag!!!♥️

Pe lângă băiețelul bălai, al cărui chip vedeta l-a arătat fanilor, în una dintre fotografii apare și soțul vedetei, care, de obicei, este scump la vedere.

Toți trei sunt gătiți, cu zâmbetul pe buze, iar cel mic pare ușor nedumerit, dar încântat de tot ce vede: baloane, flori, dulciuri.

Prezentatoarea TV a ales să poarte o rochiță elegantă, de un roz pal, în timp ce micuțul Aksel a fost îmbrăcat cu o salopetă scurtă, din denim, și un tricou stil polo. Ulterior, cel mic are un alt outfit, semn că părinții chiar au gândit întreaga ședință foto. Domnul Eriksen apare, cum altfel, la costum, sărutându-și tandru copilul pe obraji.

Căsătoriți exact acum doi ani. Are aceeași zi de naștere cu fiul ei!

În luna august a anului 2021 Magda Pălimariu și omul de afaceri, Ionuț Eriksen, au devenit soț și soție, iar pe 20 august 2022 a venit pe lume micuțul Aksel, băiețelul care le face viața mai frumoasă secundă de secundă.

În urmă cu jumătate de an, atunci când fiul ei a împlinit 6 luni, Magda Pălimariu a făcut publice mai multe fotografii, însoțite de un mesaj emoționant. Prezentatoarea TV dădea atunci de înțeles că iubește enorm rolul de mamă și felul în care s-a schimbat viața ei de când a apărut Aksel.

„Am aici o minunăție de baietel care a împlinit de curând 6 luni. Nu știu când a zburat timpul; parcă mai ieri l-am adus acasă de la maternitate!! Acum înțelege foarte multe lucruri, descoperim în fiecare zi câte ceva nou și ne bucurăm împreună de fiecare moment.

Aksel, ești o drăgălășenie de băiat iubit!! Dragostea pe care ți-o port este nemărginită!! Tu îmi dai putere să trec peste toate!!!”,a scris pe rețelele de socializare Magda Pălimariu, cea care și-a părăsit inclusiv viața pentru soț.

Vezi și 5 vedete care au renunțat la cariera din România, pentru a-și urma soții în străinătate. Arată fabulos și trăiesc ca niște prințese

Citește și:

Nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au împlinit 10 ani de căsătorie! Declarația lui Jorge pentru soția lui mai în vârstă

Anamaria Prodan, sfat pentru mamele singure! Ce fel de bărbat să NU își aleagă! Și-a găsit un nou iubit?