Rocco e deja un bărbat în toată regula, care, deși locuiește în Marea Britanie, face tot posibilul să se întâlnească foarte des cu celebra sa mamă.

Tânărul este și el, la rândul său, artist. A cochetat cu modelingul, dar momentan expune într-o galerie de artă din Londra, sub pseudonimul Rhed și a început deja să vândă picturi care au prețuri ce ajung până la 24.000 de lire.

„Rhed este un tânăr artist în ascensiune, al cărui background cultural este divers și neconvențional”, este descris Rocco pe pagina dedicată lui de pe site-ul galeriei de artă Tanya Baxter Contemporary.

În anul 2016, Rocco a decis că vrea să locuiască cu tatăl său în Londra, deși instanța îi acordase custodia Madonnei. La acea vreme, acesta ar fi declarat că mama sa este obsedată de control și că nu îi oferă cu adevărat atenţia de care el are nevoie.

Madonna şi Guy Ritchie au fost căsătoriţi timp de opt ani, în perioada 2000 – 2008.

Între timp, relația mamă – fiu s-a îmbunătățit considerabil, iar motivul pentru care au avut disensiuni în trecut poate fi chiar descrierea făcută de Madonna: ”De la un Leu la altul.” Amândoi sunt născuți în acest semn zodiacal și sunt extrem de ambițioși.

Și Lourdes Leon a avut partea sa de neînțelegeri cu mama sa, pe care a acuzat-o, la rândul ei, că ar fi ”obsedată de control.”

fiul-ei-a-implinit-22-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Azi e ziua Madonnei

Mamă bună sau nu, cert e că însăși Madonna împlinește azi 64 de ani, la câteva zile de la aniversarea fiului său. Atunci, Madonna a organizat o petrecere, unde Rocco a fost în centrul atenției.

Madonna a îmbrăcat o rochie foarte cuminte, având în vedere stilul cu care ne-a obișnuit în ultimul timp. Rochia mulată i-a flatat silueta și este vizibil faptul că și-a adus îmbunătățiri în zona fesierilor, căci Madonna are acum un posterior care o poate face invidioasă pe Kim Kardashian.

Vezi și Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit. Artista a fost deja surprinsă în compania altui bărbat

Citește și:

Cum este viața Rocsanei Marcu în Anglia: ”Zici că sunt în România, pe cuvânt!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de 3 zile și trei nopți. Ce s-a aflat despre invitați și rochia de mireasă