Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a publicat pe Facebook a mulțime de mesaje și de colaje dedicate nepotului său, pe care nu l-a văzut de când sora lui s-a stins din viață. Petru, alintat „pui mic”, a împlinit 13 ani și este crescut de tatăl său, Petru Mircea. „Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos!”, a scris Marian, reamintind că relația lui cu Petru Mircea, care i-a fost cumnat, este inexistentă.

fiu-madalina-manole-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu o substanţă extrem de toxică. trupul neînsuflețit al regretatei soliste se odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. În 2017 s-a stins și mama ei, Eugenia, iar în 2020 a murit și tatăl solistei, Ion Manole. Bărbatul a avut Covid și alte afecțiuni cronice.

Ancheta în cazul Mădălinei Manole s-a desfășurat paralel cu situația ostilă din familie. Părinții și fratele regretatei Mădălina Manole i-au adus acuzații grave lui Petru Mircea. În 2013, cazul Mădălinei Manole a rămas clasat ca sinucidere. Aceasta a fost decizia magistraţilor, care au hotărât să nu mai redeschidă dosarul morţii artistei. Părinţii cântăreţei au fost cei care ceruseră redeschiderea cazului, nemulțumiți că anchetatorii nu au luat în considerare câteva probe din casa artistei.

Citește și: Mădălina Manole, un caz controversat după 10 ani: Fratele ei strânge bani din donații pentru o anchetă pe cont propriu

Citește și: Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toţi ăştia de prin televiziuni suntem criminalii Mădălinei”