Radu Ștefan (18 ani) a bătut palma cu producătorii de la Antena 1 și va participa la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Deși nici nu s-a terminat sezonul 15 al emisiunii , deja au început filmările de la noul sezon. Producătorii emisiunii au declarat că au luat această decizie de teamă că din cauza restricțiilor și a pandemiei de COVID-19 nu vor putea să filmeze anul următor.

Așadar, de departe cea mai mare surpriză a sezonului va fi participarea fiului lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan (18 ani), potrivit click.ro. El va intra în pielea unor personaje celebre şi va face show la “Te cunosc de undeva”.

Prezentatorii sezonului 16 sunt aceeaşi: Cosmin Selesi şi Alina Puşcaş, care a răguşit după prima zi de filmări, juraţii sunt şi ei aceeaşi: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. În premieră apare Dorian Popa, care şi el un rol în producţie, făcând câteva filmuleţe tik-tok de la filmări.

Noii concurenţi sunt aleşi pe sprânceană, alături de concurenţi mai vechi care au făcut deliciul publicului în celelalte ediţii. Astfel că Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor face parte din nou din show, Pepe, care a mai fost în alte ediţii, a fost şi el cooptat în echipă.

De pe lista concurenţilor mai fac parte Raluka şi Ana Baniciu, care au câştigat împreună primul sezon din “Asia Express”, dar şi Cristina Vasiu, pe care aţi văzut-o la “X Factor” în sezonul acesta. În plus, o vom vedea şi pe actriţa Emilia Popescu.