Ștefan Bănică lansează un nou single cu videoclip, intitulat „Până la cer”, inspirat dintr-o întâmplare reală pe care a trăit-o în adolescentă și l-a ales pe fiul său să-l interpreteze pe el.

„Povestea cântecului “Pâna la cer” e inspirata dintr-o întâmplare reala, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joaca pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Stefan, de care sunt mândru, pentru ca s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Stefan apare în videoclip alaturi de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fata foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul”,  a declarat Ștefan Bănică.

Fiul lui Ștefan Bănică apare în cel mai recent videoclip al artistului și va frânge multe inimi. Imaginile cu care a cucerit internetulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Single-ul “Pâna la cer” este compus de Ștefan Bănică (muzica si versuri) și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Luna” – din cariera impresionanta a lui Ștefan Bănică.

 

Citește și: Loredana Groza și-a șocat din nou fanii. I-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Se apropie de 50 de ani, dar…

Ștefan Bănică va deveni tată a treia oară

Pentru vânzările albumului „Picat din Luna”, Ștefan Bănică a primit Discul de Aur in cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018, când a anunțat și că va deveni tătic a treia oară, actuala lui soție Lavinia Pîrva fiind însărcinată.

 

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, calcă pe urmele tatălui, dar și al bunicului său. La 16 ani, a debutat deja pe scena Teatrului de Comedie București, arătând că talentul s-a moștenit în familie.

Radu Ștefan a putut fi văzut recent pe aceeași scenă cu actori de primă mână, cum sunt Dan Rădulescu, Mirela Zeţa şi Emilia Popescu, cea care a jucat de multe ori alături de Ștefan Bănică.

Cu o cariera impresionantă, de peste 30 de ani, în muzica, film, teatru și televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din România.

Citește și: