Ștefan Bănică Jr și-a sărbătorit fiul cel mare. Băiatul artistului a împlinit 20 de ani, pe 7 februarie, prilej cu care cântărețul a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. Ștefan Bănică nu înțelege cum de a trecut timpul atât de repede, iar fiul său a ajuns deja la vârsta de 20 de ani.

„Azi face 20 de ani ! Iar mie tot nu-mi vine sa cred …”, a scris Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 54 de ani, pe rețelele de socializare.

Radu-a-implinit-20-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce urare specială i-a făcut sora lui, Violeta Bănică

O urare specială a venit și din partea Violetei Bănică, sora cea mică a lui Radu Ștefan Bănică. Fiica lui Ștefan Bănică a publicat pe rețelele sociale un colaj de fotografii în care apare alături de fratele său, de-a lungul copilăriei lor.

„La mulți ani persoanei mele preferate din această lume”, a scris Ana Violeta Bănică, în dreptul colajului de fotografii.

Violeta Bănică a mai spus în presă, în trecut, că are o relație foarte bună atât cu fratele cât și cu tatăl său.

A pornit cu dreptul în viață

Ștefan Bănică are toate motivele să fie mândru de fiul lui, Radu. Deși foarte tânăr, acesta are deja propria afacere. Mai exact, tânărul și-a deschis propria cafenea, acesta fiind un vis mai vechi.

”Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, scria nu demult Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Radu Ștefan Bănică a jucat  ca actor în mai multe piese de teatru, apoi a început să apară la diverse emisiuni, concerte cu tatăl său și are și mai multe contracte cu branduri de haine. Tânărul este și student la U.N.A.T.C.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize”, sctia tânărul recent pe rețelele de socializare”, spunea Radu.

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând astfel pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică. A apărut în sezonul 16 de Te cunosc de undeva!, unde a făcut senzație.

În copilărie Radu Ștefan Bănică a apărut în videoclipul piesei tatălui său: „Doar odată-i Crăciunul”. La concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019 tânărul Radu Ștefan Bănică a interpretat piesa alături de tatăl său.

Înainte de a intra la facultate, Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie.

Ce urare specială i-a făcut Violeta Bănică lui Radu Ștefan Bănică

O urare specială a venit și din partea Violetei Bănică, sora cea mică a lui Radu Ștefan Bănică. Fiica lui Ștefan Bănică a publicat pe rețelele sociale un colaj de fotografii în care apare alături de fratele său, de-a lungul copilăriei lor: „La mulți ani persoanei mele preferate din această lume”, a scris Ana Violeta Bănică, în dreptul colajului de fotografii.

Violeta Bănică a mai spus în presă, în trecut, că are o relație foarte bună atât cu fratele cât și cu tatăl său.

Vezi și Cum arată soacra lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva seamănă leit cu mama ei!

Citește și:

Superba vedetă a devenit pentru a doua oară mamă. A adus pe lume o fetiță de nota 10!

Ce face tatăl lui Florin Ristei ori de câte ori artistul vine cu Naomi, logodnica lui, la masă: „A urlat”