Luni seara s-au decernat premiile Uniunii Cineaștilor din România și a fost buluc de vedete. Tudor Giurgiu, Olimpia Melinte, Ozana Barabancea, Dorel Vișan, Adina Buzatu, Amalia Enache, Mircea Baniciu sau Andreea Marin sunt doar câteva dintre vedetele prezente la eveniment.
Andreea Marin nu a venit însă singură, ci împreună cu fiica ei Violeta, venită special să-l susțină pe fratele ei, Radu Ștefan – băiatul din prima căsătorie a lui Ștefan Bănică. Radu a intrat printre primii în această toamnă la UNATC.

119675432_10157896587099107_8439753763863732091_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Violeta nu a intrat în sală până când fratele său mai mare, Radu Ștefan nu a ajuns în fața Teatrului Național, cei doi preferând să intre împreună ținându-se de braț. Apariția lui a fost remarcată de toată lumea, întrucât cei doi frați sunt unul mai frumos ca altul și au câștigat imediat admirația tuturor. Mai ult, imaginile cu ei s-au viralizat pe rețelele de socializare și toată lumea a remarcat cât de mult seamănă cei doi cu tatăl lor.

Ștefan Bănică este mândru de fiul lui

Ștefan Bănică i-a transmis un mesaj emoționant fiului său pe Facebook, în care mărturisea că este foarte mândru de el.
 “Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi !”, a scris Ștefan Bănică jr , pe Facebook.

Citește și:

Cum se înțelege Andreea Bălan cu sora lui Tiberiu Argint. E o îndrăgită prezentatoare TV