Cântăreața irlandeză a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a descris circumstanțele morții fiului ei, în timp ce ea continua să reproșeze autorităților tragedia pierderii lui Shane.

Sinead O’Connor, în vârstă de 55 de ani, a confirmat ieri pe Twitter că frumosul ei fiu Shane, pe care l-a descris drept „lumina vieții ei”, „a decis să pună capăt luptei sale pământești”.
Aseară, cântăreața a criticat autoritățile irlandeze, inclusiv Agenția pentru copii și familie, pentru „refuzul lor de a-și asuma responsabilitatea” și a susținut că „mureau prea mulți copii sub supravegherea lor”.

Sinead O’Connor a spus că a fost pentru a identifica cadavrul fiului ei, care a fost văzut ultima dată în Tallaght, South Dublin, vineri dimineață. El a dispărut de la spital cu o zi în urmă.

ShaneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4„Acum am identificat oficial rămășițele fiului meu, Shane. Dumnezeu să ierte statul irlandez pentru că eu nu voi face niciodată”, scris Sinead O’Connor pe contul său de Twitter.

 

Citește și: Sinéad O’Connor povestește de ce a vrut să se sinucidă în urmă cu doi ani. Cum arată acum, după ce s-a convertit la islam

xÎn imaginile pe care le postează pe Instagram, trupul său e fără de cusur. Dar iată cum arată cu adevărat JLo, în costum de baie