Jack(36 de ani) a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii pe care le-a făcut la granița dintre România și Ucraina. Jack Osbourne a mărturisit că a simțit nevoia să participe fizic la ajutorul ucrainenilor, nu doar să transmită mesaje de regret față de război. Mai mult, el a avut cuvinte de laudă referitoare la granița României: „Granița din România este organizată și plină de resurse”, a spus Jack Osboune.

View this post on Instagram

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne)

„Am ezitat foarte mult să postez asta pentru că nu am făcut asta pentru atenție și m-am săturat să văd oameni făcând fapte bune doar ca să poată posta despre asta. Am făcut asta pentru că m-am simțit obligat să ajut și să postez o imagine cu un steag sau orice altceva pur și simplu nu mi se pare suficient. Săptămâna trecută m-am întors dintr-o călătorie incredibil de profundă la granița dintre România și Ucraina. M-am oferit voluntar într-o organizație. Am fost însărcinați să oferim ajutor medical orfanilor cu nevoi speciale care erau evacuați din Ucraina cu ajutorul unui alt ONG. Deși cât am fost acolo nu am putut scoate copiii afară, ONG-urile au început să-i evacueze acum, din fericire”, a scris Jack.

Fiul lui Ozzy Osbourne și-a spus o opinie referitoare la România, iar acesta a povestit ce se întâmplă la granița țării noastre cu Ucraina.

„În timp ce lucram de-a lungul graniței, am văzut valuri și valuri de refugiați, în principal femei și copii, care părăseau țara lor în speranța de a-și găsi siguranța. Frica și incertitudinea au fost cele mai frecvente sentimente pe care le-am depistat. Granița României era organizată și plină de resurse”, a mai spus fiul artistului de heavy metal.